“Her yerde halkımızla bir aradayız”

AK Parti’de 2019 yılının son halk toplantısı Kırklareli’nin Vize ilçesinde gerçekleştirildi. Vize’nin yeni İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın misafiri olan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, hem ilçe Başkanına başarılar dileklerini sundu, hem de Vizelilerin dertlerini dinledi…

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, geleneksel Pazartesi Halk Toplantısının bu yılki son buluşmasını Vize ilçemizde gerçekleştirdi. Bu kapsamda İl Başkanı Alper Çiler dün, Vize’nin yeni İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve Vize’li partililerle bir araya geldi.Parti binasında gerçekleşen toplantıda her zaman olduğu gibi yine halkın sorunları dinlendi, çözüm önerileri sunuldu, problemlerin çözülmesi için talimatlar verildi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Vize ve Lüleburgaz ilçelerimizin Başkanları belirlenmişti. Buna göre Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine Av. Mücahit Murat Şahin, Vize İlçe Başkanlığı görevine ise Ahmet Aydın getirilmişti. Kendilerine bir kez daha görevlerinde başarılar diliyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bizi güçlü yapan en önemli faktör birliğimiz, beraberliğimizdir. Sonuçta bu bir bayrak yarışıdır. Koltuklar gelip geçidir, kalıcı olan ise AK Parti’nin kendisidir. Elbette Allah sağlık sıhhat ve ömür versin ki Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da son nefesine kadar partimizin ve ülkemizin değişmeyecek lideridir. Onun gösterdiği 2023 hedeflerine adım adım yaklaşıyoruz. İnşallah yüzünü kara çıkartmamak adına en alt kademeden, en üst kademeye tüm partililerimiz ellerinden geleni yapacaklar, çok çalışacaklar. İşte bugün de güzel ilçemiz Vize’deyiz. Ahmet Aydın Başkanımla 2019 yılının son halk toplantısını burada gerçekleştiriyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın da yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ve Marmara Bölge Koordinatörümüz Sn. Mustafa Köse Başkanlığında tarafıma tevdi edilen VİZE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI görevi hayırlara vesile olsun inşallah. Bu süreçte emeği geçen; İl Başkanımıza, Milletvekilimize, teşkilatımıza, değerli büyüklerime ve hayır dualarını esirgemeyen Vizeli hemşerilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bugün buraya gelerek bizleri onurlandıran Alper Başkanıma bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Vize’de AK Parti bayrağını en yüksek noktalarda dalgalandırmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam!” AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın konuşmaların sonundan tüm Kırklareli halkının yeni yılını da kutladı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. "hani tâûna da züldür bu rezil istila" 01 Ocak 2020 Çarşamba 19:53:16

    Halkın arasına girecek ne yüzünüz ne de cesaretiniz kalmadı bırakın yalanı!

  2. Senin halkın arasına katılamaz dediklerin balolardan salonlardan çıkmayan o malum elit takımıdır paşam. Yanlış adres gösteriyorsun.