Her şeyin başı eğitim

Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Derya Bulut, Türk-Eğitim-Sen tarafından organize edilen istişare yemeğine katılım gösterdi. Kendisi de bir eğitimci olan Derya Bulut, her şeyin çözülebileceğini altyapı, üstyapı her sorunun önemsiz olduğunu ancak eğitimin daima en önemli ve üzerine titrenilmesi gereken bir konu olduğunu ifade etti.
Herkesin içerisinde yaşamaktan gurur duyacağı bir kent yaratacağını belirten Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, önemli olanın Atatürk’ün gölgesine sığınmak değil, Atatürk’e layık işler yapmak ve çok çalışmak olduğunu vurguladı.

Özel bir restorantta düzenlenen yemeğe katılım gösteren Derya Bulut, yaptığı konuşmada kendi meslektaşları olan öğretmenlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 2014 seçimlerinde sürekli belirttiğini ifade ettiği bir söylemini katılımcılarla paylaştı. “Üst yapıyı, alt yapıyı çözeriz önemli olan eğitim” diyen Bulut, kendi başkanlığı döneminde belediye olarak eğitime çok önem vereceklerini kaydetti.
“Oy pusulasındaki en genç adaya oy verin”
Herkesin içerisinde yaşamaktan gurur duyacağı bir kent yaratacağını belirten Bulut, önemli olanın Atatürk’ün gölgesine sığınmak değil, Atatürk’e layık işler yapmak ve çok çalışmak olduğunu ifade etti. Sürekli olarak gezerek projelerini anlattığını ifade eden Başkan Adayı Bulut, Kırklareli’ni ileriye taşıyacak projelerin kendisi ve ekibi tarafından oluşturulduğunu belirtti. Gençliğin çok önemli olduğunu ve gençlerin hem ülkenin hem de Kırklareli’nin geleceği olduğundan bahsetti. Seçimlerde oy verirken oy pusulasındaki en genç ve dinamik adaya oy vermeleri için sendika üyelerinden ricada bulundu.
Bulut’un konuşması sonrasında Türk-Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan tarafından bir konuşma yapıldı. Geylan 1992 yılında kurulan Türk-Eğitim-Sen’in Türkiye’de en iyi sendikacılık yapan sivil toplum örgütü olduğunu söyleyerek son yıllarda 300 binden fazla üye alma başarısını gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol