“Hepimizin ortak amacı; Kırklareli ve Kırklareli’nde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmektir”

AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Burak Süzülmüş, bir açıklama yaparak diğer adaylara başarılar diledi. Süzülmüş açıklamasında kazanan kim olursa olsun Kırklareli’nin kazanmasını diledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Burak Süzülmüş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kırklareli Merkez’deki belediye başkanı adaylarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Seçimlerin Kırklareli’nde saygı ve sevgi içerisinde geçmesini temenni eden Süzülmüş, “Sonuç ne olursa olsun kazanan Kırklarelim olsun” ifadelerini kullandı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaşık 2 aylık süre kaldı. Seçim günü yaklaştıkça partilerin hem adayları hem de seçimlerde izleyecekleri stratejiler belli olmaya başladı. CHP’nin adayının Mehmet Tuna Soykan olarak kesinleşmesi ile ilimizde aday çıkarması beklenen 3 parti de adaylarını açıklamış oldu. 3 partinin de seçim öncesi temennileri benzer huzurlu ve mutlu bir seçim süreci geçirmek.
“Hepimizin ortak amacı; Kırklareli ve Kırklareli’nde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmektir”
Bu doğrultuda açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Burak Süzülmüş, CHP Kırklareli Belediye Başkanı Adayı M. Tuna Soykan ve MHP Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Derya Bulut’a başarılar dileyerek; “Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı’nın belirlenmesiyle birlikte, 31 Mart 2019 tarihinde Belediye Başkanlığı için mücadele edecek isimler netleşmiş oldu. Bu süreçte tüm adayların saygı, sevgi ve nezaket kuralları çerçevesinde hareket edeceğinden en ufak bir şüphe duymuyorum. Hepimizin ortak amacı; Kırklareli ve Kırklareli’nde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Bu vesileyle Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Tuna Soykan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Sayın Derya Bulut’a seçim çalışmalarında başarılar diliyorum” cümlelerini sarf etti.Süzülmüş, kazanan partinin kim olduğundan bağımsız olarak kazananın Kırklareli olmasını temenni ederek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bence kesinlikle Burak bey kazanacak. Buraya yazıyorum........