“Hep birlikte daha güzel işler başaracağız”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı İl Danışma Meclis toplantısı için dün bir araya geldi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Alper Çiler; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özellikle ilimize çok teşekkür etti ve bizlerle gurur duyduğunu söyledi. Bizler de kendisinin burada misafir olduğu ilçeyi alarak kendisinin yüzünde bir gülümseme oluşturabildiysek çok mutlu olduk. İnşallah bundan sonra daha iyi işler başaracağız ama yükümüz daha da ağır işimiz daha da zor” dedi…

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı İl Danışma Meclis toplantısını dün gerçekleştirdi. Partililerin yoğun katılımı ile düzenlenen toplantıya; İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, ilçe ve belediye başkanları, il genel, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katılım gösterdi.
Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler yaptı. Çiler konuşmasında şunları söyledi;

“Bugünlere kolay gelmedik”
“Biliyorsunuz hep beraber vekilimizle, teşkilatımızla çok uyumlu bir ekibiz. 31 Mart seçimlerini çok iyi bir şekilde geçirdik ve noktaladık. Bu seçimlerde Kırklareli’nde bulunan 8 ilçenin 4 tanesini aldık AK Parti olarak. Tüm belediye başkanlarını öncelikle tebrik ediyorum. Buradaki herkesin emeği çok fazla, Allah hepinizden razı olsun. Bu günlere kolay gelmedik bizim tabirimizle zor bir coğrafyada bulunuyoruz. Ama bu davaya gönül vermiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için ölmeye hazır insanlar bir araya geldiği için sizlerle gurur duyuyorum.
“Her şeyin başı inanmak ve samimi olmak”
Kızılcahamam kampından bahseden Başkan Çiler, “Kampımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özellikle ilimize çok teşekkür etti ve bizlerle gurur duyduğunu söyledi. Bizler de kendisinin burada misafir olduğu ilçeyi alarak kendisinin yüzünde bir gülümseme oluşturabildiysek çok mutlu olduk. İnşallah bundan sonra daha iyi işler başaracağız ama yükümüz daha da ağır işimiz daha da zor. Ne kadar övgüye mazhar olursanız büyük yük sırtınızda ama hep beraber daha iyi şeyler başarabileceğiz inşallah”
Başkan Alper Çiler, konuşmasının sonunda Türkiye’nin bekası ve kurtuluşu için şehit gazi olan herkese minnetlerini sundu.
Bundan sonra başınız dik olsun. Çünkü başımızda gurur duyacağımız Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanımız her zaman mazlumun duasını aldı. Kimsesizlerin kimsesizi oldu. Herkese kucak açtı. Amerika ve İsrail’e kafa tutuyoruz. Hayatımızda hiç böyle bir lider görmedik. Ne kadar mutlu ne kadar şerefliyiz ki onunla bir dava arkadaşlığına sahibiz. Allah şaşırtmasın. Allah bozmasın inşallah. Her şeyin başının samimiyet olduğuna inanıyorum. Bakın 30 Kasım 2014’te göreve geldik. Bu 30 Kasım’da 5. yılımızı dolduracağız. Bu 5 yılın sizleri sevmek ve güvenmekle olduğuna inanıyorum. Hatalarımız mutlaka olmuştur. Ancak bilerek yapmamak bizler için önemli. Yaptıysak da özür dilemeyi bilmek gerekiyor. Biz bu günlere kolay kolay gelmedik. Her şeyin başının inanmak ve samimi olmak olduğunu düşünüyorum.”
İstanbul’da bulunması sebebiyle programa katılım gösteremeyen AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, divana bir mesaj gönderdi. Minsolmaz mesajında şunları kaydetti;
“Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 30. Kuruluş ve Açılış programı, vesilesiyle İstanbul’da olduğumdan, Partimizin Ekim ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında bulunamıyorum.
Ümmetin ve milletimizin huzur ve refahına kendini vakfetmiş bu kutlu davanın her kademedeki neferinin buluşarak, istişarelerin yapıldığı il danışma meclisimiz hayırlı olsun.
Ben değil, biz ruhunun esas olduğu AK Parti siyaseti; her şeyden önce bir dava, terbiye ve gönül siyasetidir. Bu terbiyede paylaşma, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma önceliğimizdir. Aylık faaliyetlerimiz hakkında teşkilat mensuplarımızın bilgilendirildiği ve aynı zamanda bir eğitim vazifesi gören il danışma meclislerimiz; Türkiye gündemi ve dünya gündemini de yakından ele almamızı sağlamaktadır.
Kahraman Ordumuz; Barış Pınarı Harekâtı'yla uluslararası hukuktan kaynaklanan meşru müdafaa hakkını kullanmış ve Suriye'nin kuzeyindeki terörist yapıyı akamete uğratarak ülkemizin sınır güvenliğini muhafaza altına almıştır.
Sahada kahraman ordumuzun yürüttüğü etkin mücadele, masada güçlü Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesi, kararlı ve dik duruşu ile Türkiye'nin mutlak zaferine dönüşmüştür.
Dünyanın en güzel ama bir o kadar da en zor coğrafyasında, vatanımızın güvenliği, milletimizin huzur ve refahı İçin canla başla mücadele eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, kahraman Mehmetçiğimize, davamızın ardında dimdik duran teşkilat mensuplarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Sonuna kadar Liderimizle birlikte olmaya devam edeceğiz ve bu Aziz Millete hak ettiği hizmetleri sunmaktan geri durmayacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun! Bu duygu ve düşüncelerle; İl Danışma Meclis'imizin verimli istişarelere ve hayırlara vesile olmasını diler, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.”
Toplantı daha sonra parti içi istişarelerin yapılması ile son buldu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kötü komşu ev sahibi saf millet devlet sahibi yapar.