Hedefimiz; Kırklareli’ni ‘marka şehir’ haline getirmek

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Kırklareli Belediye Başkan adayı Tuna Soykan dün gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Gündoğdu gazetemiz imtiyaz sahibi Öznur Tüzün’e bir Atatürk portresi armağan etti. Tüzün bu hediye üzerine; “Atatürk hepimizin. Atatürk ülkenin temelidir. Hiçbir ideoloji ile paylaşılmayacak bir liderdir. Belli bir kitlenin, partinin, zümrenin değil, bu bayrak altındaki herkesindir Atatürk” dedi.
Ziyarette bir açıklama yapan ve Kırklareli Belediye Başkan adayı Tuna Soykan seçim çalışmalarına başladıklarını, tabiri caiz ise ısınma turlarına start verdiklerini söyledi. Vatandaşların teveccühü ve ilgisi ile karşılaştıklarını ifade eden Soykan; “Dün İstasyon Caddemizde bulunan parklardaki insanlarımızla buluştuk. Akşam, kahvehanelerimizin bazılarını dolaştık. Projelerimizi daha sonraki günlerde vatandaşlarımızla paylaşacağımızı söyledik. Şimdiden onlardan desteklerini istediğimizi ifade ettik” dedi. Geçmişte bir dönem Önadım Gazetesi’nin imtiyaz sahipliğini üstlenen Soykan, bu anlamda Önadım’a ayrı bir değer verdiğini, Kırklareli’nin en güçlü yerel gazete olduğunu belirtti. Kırklareli Üniversitesi kurulmadan önce “Üniversitemi İstiyorum” sloganı ile çıkan Kırklareli Hareketi Derneği’nin önderliğini üstlendiğini hatırlatan Soykan, 2007 yılında kurulan Üniversitede emeklerinin olduğunu vurguladı.
Vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını bildiklerini, bu şehri tanıdığını ve çok sevdiğini ifade eden Soykan, hedeflerinin Kırklareli’ni marka şehir haline getirmek olduğunu söyledi.
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ise açıklamalarında ülke gündemini değerlendirdi. Gündoğdu bu seçimlerin bir yerel değil, genel seçim havasında geçeceğini hatırlatarak, vatandaşların bu kez iktidara sarı kart göstereceklerini belirtti. Ülkemiz insanlarının özellikle son iki yıldır yaşanan zamlardan ve enflasyondan dolayı tepkilerini seçim sandıklarında göstereceğini kaydeden Gündoğdu, tüm teşkilat olarak CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Tuna Soykan’ın etrafından kenetlendiklerini söyledi.
Misafirlerimiz daha sonra iyi dilek temennileri ile gazetemiz tesislerinden ayrıldılar.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. İkinci dönemdesiniz 06 Şubat 2019 Çarşamba 15:03:32

    İkinci dönemdesiniz. Belediye kaçıncı dönem sayamadık bile. Demek ki sizinle olmuyor. Sadece kendinize yontuyorsunuz. Bir halt olacağı yok. Kırklareli kasabadan öteye bu kafayla gidemez.