Hedef; “7-11 Eylül Samsun Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası”

Kurulduğu günden bu yana tek hedefi başarılı, ahlaklı ve topluma faydalı sporcular yetiştirmek olan Ergin Spor Kulübü, bu yolda emin adımlarla ilerliyor. Kırklareli'nin gururu olarak nitelendirilebilecek kulüplerden birisi olarak gözlemlenen Ergin Spor, 7 -11 Eylül tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek olan Gençler Türkiye Şampiyonası Müsabakaları'na hazırlanıyor. Kırklareli Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil, çıktıkları yolda önlerine çıkan her engeli aştıklarını vurgulayarak, "Bizim için asıl başarı, sporcularımızın ailelerine, çevrelerine ve ülkemize hayırlı birer birey olduklarını görmektir" diyor
Katıldıkları her platformda kendini gösteren ve bayrağımızı dalgalandırarak, hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlarda ilimizi gururla temsil eden Ergin Spor Kulübü, yeni bir başarı için bir kez daha kolları sıvadı. 7 – 11 Eylül 2017 tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek olan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Müsabakaları'na hazırlanan Ergin Spor Kulübü, buradan da madalya ile dönerek bir başarıya daha imza atmak istiyor. Kendilerini sürekli geliştirmek adına çok çalıştıklarını ve bu çalışmalarda sadece öğrencilerinin başarılarını hedeflediklerini söyleyen Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil, geleceğin yıldızlarını yetiştirmek adına ter döktüklerinin altını çiziyor. Yeşil, Kırklareli'nin spor anlamında özellikle teakwondoda büyük başarılar elde ettiğini, sporcularını topluma faydalı birer birey olarak görmek istediklerini vurgulayarak, "Gelen madalyalar onların bireysel yeteneklerini gösterir. Bizler, antrenörler olarak ailesine, çevresine ve topluma faydalı birer birey yetiştirmeyi hedefliyoruz. Geldiğimiz noktada bunu başarabilmiş olmak ve sporcularımızın her platformda kendilerinden övgüyle söz ettirdiklerini bilmek, bizim için en önemli konudur" ifadelerine değiniyor.
Kırklareli'nin taekwondo branşında hızla geliştiğini ve daha da iddialı hale geldiğini söyleyen Yeşil, Ergin Spor Kulübü alt yapısı ile de gelecekte bu başarıların devam edeceğini söyleyerek; "Çok fazla çalışıyoruz. Gece gündüz demeden sporcularımızın her turnuvaya tam donanımlı katılmaları adına ter döküyoruz. Onların bu süreçte fazlasıyla emek harcamaları, yorulmaları ve zorlanmaları, alınan madalyalar ve başarılar ile birlikte ortadan kalkıyor" dedi. Yeşil, "Uzun soluklu ve sabır gerektiren Taekwondo sporu ile çocuklarımıza yeni bir pencere açan. Hedef belirleyen Antrenörlerimiz, gecesini gündüzüne katarak çocuklarımızın hüznünü, sevincini, acısını, kazandıkları başarıların gururunu onlarla paylaşıyor.
Geçmiş yıllarda da önemli başarılar elde eden İlimiz Taekwondosu, Ergin Spor Kulübü ile emin adımlarla yola devam ediyor. Ergin Spor Kulübü olarak başarılı olan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Tüm sporcularımızın Allah yolunu açık etsin" sözlerinin altını çizdi.
Sözlerine son vermeden önce büyük bir aile olduklarına değinen Gökhan Yeşil, "Bizler Kırklarelili taekwondocular olarak çok büyük bir aileyiz ve her sporcumuz bu büyük ailenin birer ferdi. Dolayısıyla sen, ben ya da o diye bir kavram yok. Her anlamda "BİZ" varız. Bunun bilincine varan, bununla birlikte hareket eden her sporcumuz da onun için en iyiyi planladığımızın farkına varıyor. Bu tabloya bir de aileler eklenince, aslında başarının temelleri kendiliğinden atılmış oluyor. Bizler Ergin Spor Kulübü olarak, gelecekte ne yapacağımızı, nasıl bir proje izlememiz gerektiğini her zaman sporcularımızın hayalleri, hedefleri ve istekleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz" sözlerine vurgu yaptı. Yeşil, başarı için ne olursa olsun ilk hedeflerinin yine gurur kaynağı olmak olduğunu, bunu da başardıklarını belirterek; "Gün gelecek Ergin Spor Kulübü herkesin ortak noktası olmayı başaracak. Biz çocuklarımızı, gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutarak, spora gönül vermelerini istiyoruz. Yoğun antrenman temposu, başarı öyküleri, azim, yetenek ve aile desteği bir araya gelince, kötü alışkanlık kendiliğinden uzaklaşıyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatlarını dolu dolu yaşamaları, yeteneklerini değerlendirmeleri adına bizler birer elçi olarak yapmamız gerekeni yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Yeşil, başarının çok çalışarak, inanarak olabileceğini, yorgunluğun ve stresin elde edilen galibiyetlerle yok olacağının altını çizerek sözlerine son verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol