“Hedef 2019 Yeni Trakya”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, önceki gün AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe’yi makamında ziyaret ederek seçim öncesi Trakya bölgesi ile ilgili yatırım, proje ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. İl Başkanı Çiler, ziyarette ayrıca 2019 yerel seçimleri hakkında görüş alışverişinde de bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, önceki gün AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe’yi makamında ziyaret ederek seçim öncesi Trakya bölgesi ile ilgili yatırım, proje ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. İl Başkanı Çiler, ziyarette ayrıca 2019 yerel seçimleri hakkında görüş alışverişinde de bulundu.
İl Başkanı Alper Çiler Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe’ye 2019 yerel seçimlerinde Trakya bölgesinde olumlu sonuçlar alacağını dile getirerek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da bu yönde sözleri olduğunu anlattı. “Şu an AK Parti Kırklareli Trakya bölgesi teşkilatı olarak 2019 yerel seçimleri için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Allah’ın izni ile Kırklareli’ni ve Edirne’yi AK Belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.
“Güçlü Trakya için AK
Belediyecilik”
Hedefleri doğrultusunda Trakya bölgesinin daha fazla gelişmesi için yatırımlar hakkında bilgi veren Alper Çiler, “Kırklareli için şu anda yatırım projelerimiz git gide artıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile 2019’da Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştırdıktan sonra Kırklareli’ne yatırımlarımız yine her sene olduğu gibi hem spor, hem eğitim, hem de sağlık konusunda devam edecek. Kırklarelimiz ve Trakyamız Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için farklı ve çok önem arz eden bir yerde. Biz de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza söz veriyoruz. Kırklareli 2019’da AK Belediyecilik ile tanışacak” diye konuştu.
“Trakya bölgemiz her şeyin en iyisine layık”
Ziyaret esnasında Çiler, Trakya bölgesinin en iyi ve güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek, “Traqkyamız en iyi hizmeti hak ediyor. Bizler de Allah’ın izni ile 2019’da Kırklareli’ni, Edirnemizi yani tüm Trakyamızı AK Belediyecilik ile tanıştırıp halkımıza en iyi hizmeti sağlayacağız. Hedefimiz 2019 Yeni Trakya ” dedi.
“2019’da Trakya’dan
tam destek”
Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Mutlaka 2019 seçimlerinde bütün belediyelere AK Parti damgasını vurmamız gerekiyor. 2019 yılındaki seçimlerde Kırk Şehitler Tepesi’ne bayrağımızı dikeceğimize inanıyorum. İnsan odaklı bir partiyiz. Yunus Emre’nin dediği gibi gönüller yapmak için geldik. 2 senedir partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve onları dertlerini dinlemiştir ve gariplerin öncüsü olduk” şeklinde konuştu.
“Gücümüzü milletten alıyoruz”
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Her zaman dediğim gibi biz insan odaklı bir partiyiz. Biz her daim bir aradayız, biz büyük bir aileyiz. Biz birliğimizi 15 Temmuz’da hainlere gösterdik. Kimse bizim birliğimizi, dirliğimizi bozamaz. Halkımızın desteği ile Kırklareli’ni de 2019’da AK Belediyecilik ile tanıştırıp Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Trakya’nın anahtarını vereceğiz” dedi.
“Biz halktan kopmadık, kopmayacağız”
Büyük bir aile olduklarını ve hiçbir zaman halktan kopmadıklarını belirten Çiler “Bizler el ele verdik mi her şeyin üstesinden geliriz. 15 Temmuz hain darbe gecesi halkımız ile nasıl darbeye dur dediysek, 2019 seçimlerinde de AK Belediyeciliğe hoş geldin diyeceğiz. Her zaman dediğim gibi biz büyük bir aileyiz ve hiçbir zaman halkımızdan kopmadık, kopmayacağız” dedi.
“Yeni vizyonlar ile biz hazırız”
Yepyeni vizyon ile hazır olduklarını belirten İl Başkanı Çiler “2023, 2051 ve 2071 gibi uzun vade hedefleri olan halk odaklı iktidar ve siyasi oluşumunun teşkilatlarına işaret ettiği genç isimler ile neden önemli bir eşikten geçtiğini, alınacak başarılı neticelerle gösterecek. Bizlerin görevi birliktelik içinde hareket ederek bütünlüğümüzden ödün vermeden aynı hedef doğrultusunda hareket etmek” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Hayırlı olsun inşallah

  2. benim bu muhabbetlerden midem bulandı artık. yıllardır ezberlediğiniz cümlelerden başka söyleyecekleriniz de mi yok? aynı cümleler aynı şeyler hep aynı gülücükler...

  3. Kaptaaaan Çiçek böcek ve festivale tav olduğun için fazlasını istememeye meyletmiş bünyen.

  4. Hızlı tren ve havaalani projesi nezaman baslayacak biz devletimize güveniyoruz tabiki ama hiçbir açıklama yapılmıyor bu konuda halkı bilgilendirirseniz sevinirim yanımızda devletimize yalancı denmesini hazmedemiyorum hani 2017 de bitecek ti diye alaylı alaylı konuşuyorlar 2019 da geldi hala reisiniz birşey yapmadi diyorlar.ben devletime ve reisime canımı veririm. Bilgi verirseniz memnun olurum.ALLAH yardımcınız olsun yanınızdayız sonuna kadar