Hazır mıyız Pınarhisar?

Pandemi nedeniyle ara verilen Pınarhisar Gençlik Festivali 11’ncisiyle bu yıl 26-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Gençlere; “Hazır mıyız Pınarhisar?” diye seslenen Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, coşkuya ortak olmak isteyen herkesi Pınarhisar’a davet etti.

Pınarhisar’da gelenekselleşen Gençlik Festivali bu yıl 11’nci kez Pınarhisarlılarla buluşacak. 26-27-28 Ağustos tarihlerinde Pınarhisar’ın tarihi simgesi olan Pınarhisar Kaleler Bölgesinde gerçekleştirilecek Festivale bir çok ünlü isim konuk olacak. Pınarhisarlıları ve festival coşkusuna ortak olmak isteyen herkesi Pınarhisar’a davet eden Belediye Başkanı İhsan Talay, “Pandemi dolayısı ile ara verdiğimiz Geleneksel hale gelen Gençlik Festivalimizi bu yıl birbirinden değerli sanatçılarımız ve etkinliklerimiz ile daha coşkulu kutlayacağız. Bu coşkuya ortak olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı 11.Geleneksel Gençlik Festivalimize bekliyoruz” dedi.
Festivale konuk olacak sanatçılardan bazıları ise şöyle; 26 Ağustos Gencer Savaş Bandosu (20.30), Ceza (22.00), 27 Ağustos Gencer Akar (21.00), Betül Demir (22.00), 28 Ağustos Emre Büyükkoru (21.00), Fatma Turgut (22.00). (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. din ile cümbüş ile 04 Ağustos 2022 Perşembe 19:23:43

    Dün manevi sömürü ile aldatılan ana babaların bugün herbiri yurt dışlarına kaçmak için fırsat kollayan evladlarını çengi çalgı ile kandırmayı başaracaklar mı yakında sandıklar gösterecek kendileri heran kaçmaya hazırlara