Hayvanseverler sokak hayvanları yararına düzenlenen kahvaltıda buluştular

Kırklareli Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından cumartesi günü sokak hayvanları yararına bir kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltıda sokak hayvanlarını korumanın ve yaşatmanın önemi vurgulandı.

Etkinlikte konuşan Kırklareli Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Seyhan Esen, 47’e yakın sokak hayvanına baktıklarını belirtti. Sokak hayvanlarını korumak ve yaşatmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Esen, “ Biz halihazırda yavrular hariç 47’e yakın sokak hayvanına bakıyoruz. Hayvanlarımız yiyeceklerini bir şekilde buluyorlar. Önemli olan onları korumak ve yaşatmaktır. Derneğimizin amacı da halihazırda budur. Sokak hayvanlarını korumak ve yaşatmak. Bugün etkinliğimize katılamayan arkadaşlarımızın yerine engelli çocuklarımız geldi. Projemizin 2 amacı vardı.
Sokak hayvanları ve engelli çocuklarımız. Şu an yanımızda olamayan Sayın Valimize, bize verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol