Haydi, Sümeyye Nur Ergin seni Milli Takım’da görmek istiyoruz

Bölgenin en çok bilinen ve Kırklarelili vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Taekwondo sporu, başarılarla ilimizi gururlandırmaya devam ediyor. Kırklareli'nden en küçüğünden en büyüğüne birçok sporcunun içerisinde bulunduğu Taekwondo sporu Kırklareli'nde bulunan kulüplerin göstermiş olduğu çabalar sonucu oldukça takdir edilen bir spor haline geldi.

Bu kapsamda çalışmalarına ilimizde devam eden Ergin Spor Kulübü, katıldığı müsabakalardan başarılı sonuçlar elde ederek ilimizi tekrar gururlandırmayı başardı. 2017 yılı müsabakaları içerisinde elde ettiği madalyalarla Kırklareli'ne dönen Ergin Spor Kulübü, Antrenörleri Gökhan Yeşil ve Antrenör Savaş Ergin önderliğinde Sümeyye Nur Ergin’i Milli Takım seçmelerinde boy gösterecek. Sporcumuz Sümeyyenur Ergin Türkiye Taekwondo Federasyonu, Gençler Milli Takımı Seçme Müsabakalarına Katılacak. Seçme tarihi 27 – 28 Eylül 2017 tarihinde Konya Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Zorlu bir çalışma sürecinin ardından büyük başarılara imza atan ilimiz spor kulüplerinden Ergin Spor Kulübü, sporcularının gösterdiği çaba ile ilimiz vatandaşından takdir gördü. Küçük büyük demeden birçok kesimin tercih ettiği Taekwondo Sporu'nda mücadele eden Kırklarelili sporcularımız, 2017 yılında elde ettikleri başarılarla da dikkat çekmeye devam ediyor.
Hedefimiz kazanmak
Konu ile ilgili kısa ir açıklama yapan Kırklareli Ergin Spor Kulübü Antrenörü Savaş Ergin, sporcusuna güvendiğini, yeni bir başarının Kırklareli’ne getirilmesi adına sporcusunun elinden geleni yapacağını ve son gücüne kadar mücadele edeceğini belirtti. Sözlerinin devamında Ergin, “Başarılarımız arttıkça daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Ülkemiz Taekwondosu Dünya Şampiyonaları'ndan madalyalar kazanabiliyorsa bunda bizlerinde payı olduğu unutulmamalı. Biz yukarısını ne kadar çok zorlarsak başarı çıtası o kadar yükselecektir. Sporcularımın Milli Takım Seçmeleri'ne katılmaları takımız sporcularını olumlu yönde etkilemektedir. Umut ediyorum ki bu sayı ilerideki yıllarda daha da artacaktır. Kırklareli’nde büyük başarıların elde edildiği bir çatının altındayız. Kırklareli’ni sportif başarılarla en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Her ne olursa olsun söz konusu Milli Takım olunca sporcularım her zamankinden daha fazla fedakârlık yapmak zorundalar. Çünkü burada tüm Türk Milletini temsil edecekler. Onlar bu bilinçle seçmelere hazırlanıyorlar. İnşallah önümüzde ki Milli Takım seçmelerinde de sporcumuz Sümeyye Nur Ergin, elinden gelenin en iyisini yaparak bizleri gururlandıracaktır. Ona bu yolda güvenimiz tam” diyerek konuşmasını tamamladı.
Sporcumuza başarılar diliyoruz
Milli Takım Seçmeleri sürecinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Sümeyye Nur Ergin’i yakından takip eden Kırklareli Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil, sporcumuza başarılar diledi. Yeşil, “Sporcumuz çok önemli bir organizasyonda boy gösterecek. Burada yapılacak seçmelerde başarılı olursa Milli Takım forması giyecek. Bunun kadar büyük bir gurur yoktur. O yüzden bu önemli süreçte sporcumuz Sümeyye Nur Ergin’e başarılar diliyorum” dedi.
Başarabileceğine inanmak, Başarmanın yarısıdır
Son olarak bu önemli organizasyonda boy gösterecek sporcumuz Sümeyye Nur Ergin düşüncelerini belirtti. Ergin, “Başarabileceğine inanmak, Başarmanın yarısıdır, her şeyden önce bana öğretilen bu oldu. Şimdi arkamdan gelen kardeşlerimin de başarıları beni daha da tetikliyor. Biz hocalarımızın kıymetini biliyoruz, onlar bizim için çok değerli, kenetlenirsek daha büyük başarılar elde edeceğimize olan inancımız sonsuz. Bu süreçte bir an olsun hedeflerimin doğrultusundan çıkmadan hep en iyisini arzuladım. Şuan hayatımın önemli evrelerinden birini yaşamaya çok yakınım. O gün her şeyi kendim belirleyeceğim. Göstereceğim performans çok önemli. Üzerimde bulunan sorumluluğun farkındayım ve o gün elimden gelen mücadeleyi ortaya koyacağım. Umuyorum ki hem ülkemiz hem de şehrimiz Kırklareli için güzel bir başarı ile döneceğim” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol