Haydi Kırklar Zaferler senin ruhunda var

TFF Mislicom 2. Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Kırklarelispor ligin 36. haftasında Konya deplasmanına çıkıyor. 1922 Karatay Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Kırklarelispor Play-off yolunda kaybetmek istemiyor.

Bugün Konya Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15:00’te başlayacak.
Play-off mücadelesi veren yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. İki yeşil beyazlı ekibin mücadelesinde temsilcimiz Kırklarelispor play-off şansını sürdürmek isterken, ev sahibi ekip ise ligde kalma mücadelesi için sahaya çıkacak. Zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Kırklarelispor 3 puan kazanarak şehre dönmek istiyor. Ligin son haftalarında puan kaybı yaşamak istemeyen temsilcimiz Kırklarelispor galibiyet parolası ile maça başlayacak. Pandemi nedeni ile seyircisiz oynanacak karşılaşmada mutlak galibiyet hedeflediklerine belirten Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem oyuncularına güvendiğini söyledi. Takımda her şeyin yolunda olduğunu dile getiren İmparator Bilgin Erdem ‘Artık çok zor bir viraja giriyoruz. Ligin bitimine son 3 hafta kaldı. Biz de 3’te 3 yaparak finallere kalmak istiyoruz. Bu güce sahibiz. Oyuncularımız da bunu çok istiyor. Çok iyi hazırlandık. Bugün sahaya kazanmak için çıkacağız.’ Dedi.
Kırklarelisporlu taraftarlar da sosyal Medya hesaplarından hem teknik ekibe hem de Kırklarelisporlu futbolculara destek ve moral mesajı yayınlayarak maç öncesinde yeşil beyazlı ekibe başarılar dilediler. (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol