Hayati İnanç Kırklareli’ndeydi

Türkiye Gençlik Vakfı Kırklareli İl Temsilciliği tarafından kültürel etkinlikler kapsamında Avukat, Yazar, TV Programcısı Hayati İnanç’ın katılımıyla “Hayata ve Edebiyata Dair” konulu seminer düzenlendi.

26 Aralık Çarşamba saat 19.30’da İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde başlayan etkinliğe Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Temsilcisi Selahattin Karanfiler, STK temsilcileri ve çok sayıda konuk katıldı.
“İlimizde öğrenci kardeşlerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlere ulaşma konusunda sıkıntı yaşadıklarını biliyoruz”
Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Gençlik Vakfı Kırklareli İl Temsilcisi Murat Baltalı, “Bildiğiniz üzere bizler Türkiye Gençlik Vakfı Kırklareli İl Temsilciliği olarak ilimizde öğrenci kardeşlerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlere ulaşma konusunda sıkıntı yaşadıklarını biliyor ve elimizden geldiğince bu soruna da el atmaya çalışıyoruz” diyerek sözlerine başladı. Davetlerini kırmayarak programa konuşmacı olarak katılan Hayati İnanç’a teşekkür eden Baltalı, “Böyle bir ihtiyacı gidermek adına değerli hocalarımızla iletişime geçerek imkanlar dahilinde ilimizde misafir etmeye çalışıyoruz. Böyle bir arayış içerisindeyken güzel bir tevafuk sonucunda çok değerli hocamız Hayati İnanç ile iletişim kurduk. Kendisini şehrimizde misafir etmek istediğimizi söyledik. Ancak bizden önce davrananlar olduğunu öğrendik. Kırklareli Üniversitesi’nde ki bir program dahilinde hocamız Kırklareli’ne geldi. Sağ olsunlar yoğun programları olmasına rağmen bu akşam aramızdalar. Kendisinde teşekkür ediyoruz” cümlelerini sarf etti. Katılım gösteren herkese teşekkür eden Baltalı, nice programlarda görüşmek dilekleriyle konuşmasını sonlandırdı. Konuşmanın sonrasında Hayati İnanç sahneye çıkarak konuşmasını gerçekleştirdi. Hayata ve Edebiyata Dair” konu başlıklı seminerinde oldukça keyifli bir anlatım ortaya koyan İnanç’a etkinliğin sonunda plaket takdim edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol