Hava toplarının hakimi Özkan, Ünye’ye transfer oldu

Kırklareli bölgesinde küçük yaşlardan itibaren yeşil sahalarda
top koşturan Hasan Can Özkan, 2017-2018 sezonunda Ünye
1957’de top koşturacak. Özellikle Babaeski’de lise öğrenimi
gördüğü yıllarda Çanakkale’de Yıldız Gençler kategorisinde önemli başarıların altına imza atan lise takımında yer alan Özkan, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Kırklarelispor’da da top koşturan Özkan, Trakya bölgesinde yetişen önemli futbolcular arasında yer alıyor. Gençlik yıllarında önemli tecrübeler kazanan Özkan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 takımına transfer oldu.
Çıkış noktası Babaeski
Babaeski’de orta öğretimini alan Hasan Can, okul takımıyla Çanakkale’de düzenlenen turnuvada büyük bir başarıya imza atan efsane kadroda yer alırken, boyu ve kademe anlayışıyla izleyenlerin de büyük beğenisi almayı başardı. Hava toplarındaki hakimiyetini savunmada çok başarılı bir şekilde kullanan Özkan, takımını atağa çıkarmak için de büyük bir avantaj sağlayan bir oyuncu olarak takımların transfer listesine küçük yaştan itibaren girdi.
Hem atak hem defans
Babaeskispor ve Kırklarelispor’da da top koşturan Özkan, çıkışını sürekli devam ettirerek transferlerle de başarı kovalayan takımların transfer lisesindeki isim olmayı başardı. Küçük yaşlardan itibaren yeteneğini göstermeyi başaran Özkan, defans ve ataktaki başarısıyla kanatlardan rakip takımın üzerine rüzgar gibi eserken, kademeye de en kritik noktalarda girerek takımını kurtaran isimler arasında yer alıyor.
Hasan Can Özkan'ın Kariyeri
11 Nisan 1989 Kırklareli doğumlu olan Hasan Can Özkan futbol hayatına 2002 Şubat ayında Babaeskispor'da başladı 2005 yılında Dardanelspor alt yapısına geçti ve 2007 yılında A takıma yükselerek 5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.
Daha sonra Bursa Mustafa Kemalpaşaspor forması giydi 2009-2010 yılında amatöre dönerek Kırklarelispor forması giydi ve takımıyla 3.Lige yükselme başarısı gösterdi hemen ardından 2010-2011 sezonunda ise 3.Lig 2.Grup şampiyonu olarak 2.Lige yükselme başarısı gösterdi ardından profesyonel liglerde Batman Petrolspor,Tuzlaspor,Zonguldak Kömürspor,Tekirdağspor,Erbaaspor formalarını giydi.
Türkiye Kupası 5 Maç
TFF 2.Lig 67 Maç 3 Gol
TFF 3. Lig 98 Maç 3 Gol
DSGL 23 Maç 1 Gol
“Hayırlı uğurlu olsun”
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Ünye 1957 Spor’lu başarılı futbolcu, yeni sezonun güzel geçmesini dileyerek “Yeni sezon Ünye 1957 Spor ile yola çıkıyoruz. Allah hayırlı uğurlu bir sezon nasip etsin inşallah.” Sözlerini dile getirdi.
Ünye 1957 Spor'da hazırlık başladı
Birinci etap hazırlık çalışmaları Ünye 1957 Spor'da başladı.14 Ağustos'ta Nevşehir Kapına gidecek olan Ünye 1957 Spor en son oynadığı hazırlık maçından Pendik Kavakpınarspor 7-1 mağlup ederek çalışmalara devam ediyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol