Hasena ve Berke hayatlarını birleştirdi

Nalan ve İlhami Türköz ailesinin kızları Hasena ve Mustafa Gündüz ile Birgül Aktaşlı’nın oğulları Berke ile dünya evine girdi. Çiftin kınsası 28 Temmuz Perşembe günü 288 Restaurant’ta gerçekleşirken, düğün töreni ise 6 Ağustos Cumartesi akşamı Leylandi Kır Bahçesinde düzenlendi.
Çok sayıda davetlinin iştirak ettiği düğüne; çiftin aileleri, akrabaları, yakınları, dostları ve tüm sevenleri katılım gösterdi. AK Parti İl Başkanı Alper Çiler başta olmak üzere AK Parti ailesinin de katıldığı düğünde, Hasena ve Berke çifti davetlileri kapıda karşıladı. Çam sakızı çoban armağanı takılarını hediye eden davetliler, çifti tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluk temennilerini de kendilerine sundular. 
Ardından alkışlar eşliğinde piste çıkan ve düğünün ilk dansını gerçekleştiren çifte daha sonra davetliler de eşlik ettiler. Hareketli saatlerin de yaşandığı düğünde, misafirler Hasena ve Berke’nin mutluluğunu paylaştılar. Bizler de gazetemiz olarak çifti tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol