“Hangi planı kurarlarsa kursunlar bu hamuru bozamadılar, bozamayacaklar”

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Sorumlusu Erkan Kandemir bir takım ziyaret ve temaslarda bulunmak adına Pınarhisar’daydı. Burada İlçe Başkanlığı Binasını sonrasında ise Pınarhisar Belediyesini ziyaret etti. Son olarak Atatürk Kültür Merkezi’nde partililerle bir araya gelen Kandemir, Pınarhisar’ın kendileri açısından büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Sorumlusu Erkan Kandemir, ilçede ilk olarak AK Parti Pınarhisar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe başkanlarıyla sohbet etti. Ardından Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ı makamında ziyaret eden Kandemir, Pınarhisar belediyesinin alınmasının çok büyük önem arz ettiğini belirtti. Başkan İhsan Talay’ın omuzlarındaki yükün bu nedenle ağır olduğunu ifade eden Kandemir bu nedenle kendisinin çok daha fazla çalışması gerektiğinin altını çizdi.
Kandemir ve beraberindekiler Atatürk Kültür Merkezi’ne geçerek partilileri bir araya geldi. İlk konuşma İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu yaptı, sonrasında ise Belediye Başkanı İhsan Talay konuşma gerçekleştirdi. İl Başkanı Alper Çiler de konuşma gerçekleştirerek, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Sorumlusu Erkan Kandemir’e ziyaretleri için teşekkür etti. Kandemir öncesinde son konuşma ise MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut konuştu.
“Bu ülke, bu topraklar, bu coğrafya
kaderini kanla yazmış bir coğrafya”
Kandemir gerçekleştirdiği konuşmasında; “Bu ülke, bu topraklar, bu coğrafya kaderini kanla yazmış bir coğrafya. Sinmemiş üzerine gelenleri düşmanlara evelallah göğsünü siper etmiş, topraklarını kanla sulamış bir milletin çocuklarının yaşadığı coğrafya. Kim ne yaparsa yapsın, neyle tehdit ederse etsin hele ki ekonomide falan... Zannediyorlar ki, geri adım atacağız. Bizi neyle tehdit ederse etsin sinmemiş bir milletin evlatlarıyız biz” dedi.
“Biz yüzyıllardır Kürt'üyle, Türk'üyle,
Laz'ıyla, Çerkez'iyle,
Süryani'siyle, Yezidi'siyle bu topraklarda bir hamur
yoğurmuşuz”
Teröristlerin 15 Temmuz'da başka bir formata girdiğini aktaran Kandemir; “Bugün büyük devletlerin destekleriyle sınırımızın hemen öte yakasında bir terör devleti kuracaklarını vehmettiler işte ordumuz girdi, hamdolsun püskürttük, kenara koyduk. Emin olabiliriz; başımızda böyle lider oldukça, biz güçlü durdukça evelallah bu topraklarda ne bayrağı indirebilirler, ne ezanı susturabilirler, ne de aramıza nifak tohumları ekip bizi bölebilirler. Biz yüzyıllardır Kürt'üyle, Türk'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Süryani'siyle, Yezidi'siyle bu topraklarda bir hamur yoğurmuşuz. Hangi planı kurarlarsa kursunlar o hamuru bozamadılar, bozamayacaklar” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol