“Halkla birlikte, halkın iktidarına koşuyoruz”

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu, 12-13-14-15-16-17 Haziran tarihlerinde seçim çalışmalarına; Lüleburgaz ve köyleri, Merkez İlçe, İnece, İğneada, Demirköy, Pınarhisar, Vize, Pehlivanköy ve köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam etti.

12 Haziranda Lüleburgaz merkez ziyaretlerinin ardından, Ertuğrulköy, Karaağaç, Eskitaşlı, Celaliye, Tatarköy, Hamitabat, Kırıkköy, Ayvalı köylerini ve Durak Mahallesini ziyaret eden CHP’li Gündoğdu, “Amacımız halkın iktidarını hep birlikte kurmaktır” diyerek akşam saatlerinde Büyükkarıştıran Beldesinde yaptığı konuşmada; “Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce için destek istedik. Verdikleri destek sözü için teşekkür ediyorum” dedi.
13 Haziranda Merkez İlçede pazarcı esnafını ziyaret ederek esnafla ve vatandaşlarla birlikte olan Vecdi Gündoğdu, vatandaşların artık “tamam, bunlar gitsin” dediğini ifade etti.
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu Merkez İlçe Yeni Sanayi Sitesindeki işçi emekçi esnaf ziyaretleri yaptı ve esnafın emekçinin halkın iktidarında emeğinin karşılığını alacağının sözünü verdi ve ardından çalışmalarını İnece beldesinde devam etti.
14 Haziran tarihinde ise çalışmalarını İğneada Beldesi, Demirköy İlçesi ve Pınarhisar İlçesine bağlı; Sütlüce, Cevizköy, Tozaklı, Ataköy köylerinde vatandaşlarla buluşan CHP Milletvekili Gündoğdu, “Herkes milli gelirden hakkını alacak, açlık ve yoksulluk sıfırlanacak, gelir dağılımı adaletini ve bölgesel kalkınmayı sağlamak devletin temel görevi olacaktır” diye konuştu.
15 Haziran Ramazan Bayramının 1. gününde Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan CHP’li Gündoğdu, merkezdeki bayramlaşmanın ardından Vize Kaymakamlığı’nın düzenlediği bayram programına da katıldı.
16 Haziran’da Pehlivanköy İlçesine bağlı; Doğanca, Kuştepe, Hıdırca, Kumköy, İmampazarı, Yeşilova ve Akarca köylerini ziyaret ederek üreticilerin sorunlarına ortak olarak, çözüm önerilerini anlatan CHP’li Vecdi Gündoğdu, “Tarımsal üretim planlanacak, ekilmeyen tarım arazisi kalmayacak, çiftçi desteklenerek ithalata karşı korunacak ve Türkiye tarımda tekrar kendi kendine yeten ülke konumuna getirilecektir” açıklamalarında bulundu.
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu 17 Haziran’da ise Geleneksel Topçu Babayı Anma Etkinliklerine katıldı, Dolhan, Koyunbaba, Paşayeri ziyaretlerini gerçekleştirdi.
18 Haziran’da Kırklareli merkeze bağlı; Demircihalil, Koruköy, Kapaklı, Dereköy, Geçitağzı, Armağan, Düzorman, Yörükbayır köyleri ve Kocahıdır Mahallesi, Bademlik Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ziyaretleri yapan CHP’li Vecdi Gündoğdu, çalışmalarına dur durak bilmeden, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayana kadar devam edeceklerini bildirdi.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol