“Halkımızla el ele 2019’a”

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığınca düzenlenen halk  günleri devam ediyor. 15 Ocak Pazartesi günü vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Haftalık Olağan Pazartesi Halk Günümüzde İl Binamızda Hemşerilerimizle yeni haftaya Bismillah dedik” açıklamasını yaptı… 

AK Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’nın ilimiz halkına ve üyelerine daha iyi bir hizmet sunması için yapılanma çalışmaları her geçen gün devam ediyor. 15 Ocak Pazartesi günü vatandaşlar ile parti binasında bir araya gelen AK Parti İl Teşkilatı, yeni bir oluşumu ilimize kazandırarak, vatandaşlar ile bir araya gelen Çiler sıkıntılarını, dertlerini dinleyerek sorunlara çözüm buluyor. İl Başkanı Çiler; “Daima kapımız açık”
Geçtiğimiz gün vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Alper Çiler kapıların her daim vatandaşlara açık olduğunu belirtti.
Çiler; “Kapımız her zaman halkımıza açık. Göreve geldiğimden günden bu yana her hafta vatandaşlar ile bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip, birebir neler yapılabileceğini konuşuyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyoruz. Kırklareli’nde en çok iş sıkıntımız var. Yüzde 90 oranında işsizlik sıkıntısı oluyor. Bunun sorun olmasında ise hem kalifiye insanımızın az olması hem de iş beğenmeme olayı var. Ama elimizden geldiğince vatandaşlara yardımcı olma çabası içerisindeyiz. Bizler, vatandaşlarımızın sayesinde buradayız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi halkımızın üzerinde başka hiçbir güç tanımıyoruz. Onların hayır duası bizim için her şeyin üzerinde. Toplantılarımıza yoğun bir katılım oluyor” sözlerini dile getirdi.
Çiçekler unutulmadı
6. Olağan Kongre sonrası ziyaretlerin devam ettiğini belirten Çiler “Şunda halkımızdan güzel tepkiler alıyoruz. Allahın izni ile halkımızla el ele verip 2019’da Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol