“Halkımızla el ele 2019’a”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler geçtiğimiz günlerde merkez Dereköy köyünü ziyaret etti. Köylülerin dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Alper Çiler çözüm odaklı fikirler sundu.

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, geçtiğimiz günlerde Merkez Dereköy köyünü ziyaret etti. Ziyaret esnasında köylülerin dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Çiler, “Yağan kar yağışı ile Merkez Dereköy köyümüzün meydan kahvesinde hemşerilerimizle odun ateşinde demlenmiş çay içerek istişare ettik. Kapı kapı gezeceğiz , sıkılmadık el bırakamayacağız. Hedef 2019 kazanan Kırklareli olacak inşallah” dedi.
“2019, 2019, 2019”
İl Başkanı Çiler, 2019’a hazırlandıklarını belirten Çiler, “Teşkilatımız ve halkımız ile birlikte 2019 yerel seçimi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
Bu kapsamda halkımızdan vatandaşımızdan çok olumlu sonuçlar alıyoruz. Allah’ın izni ile 2019 yerel seçimlerinde Kırklarelimiz AK Belediyecilik ile tanışacak” dedi.
“Bizler Kırklareli için varız”
“2019 yerel seçimlerinde mutlaka Kırklarelimizi AK Belediyecilik ile tanıştırmamız gerekiyor. Her zaman söylediğim gibi Allah’ın izni ile Kırk Şehitler Tepesi’ne bayrağımızı dikeceğiz”
“Her zaman halkımızın
yanındayız”
“Parti olarak halkımızdan kopmadık. Partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve onları dertlerini dinlemiştir. Biz burada Allah rızası için varız. 2019 seçim sürecini güzel sonuçlar ile geçireceğiz. Bizler hiçbir zaman milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol