“Halkımızın sıkıntılarını çözebilmek adına yorulmadan, hep çalışacağız”

BBP Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç, geçtiğimiz akşam yaptığı basın açıklamasında; “Herhangi bir siyasi rant uğruna eğilip bükülmeyeceğiz şehrimizin sorunlarını, halkımızın sıkıntılarını çözebilmek adına yorulmadan bıkmadan hep çalışacağız” ifadelerine yer verdi…

Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanlığı yeni oluşturulan yönetimi ile birlikte geçtiğimiz akşam, yeni parti binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. BBP İl Başkanlığı olarak amaç ve misyonunu deklare eden İl Başkanı Ercan Andaç partililer ile birlikte objektiflerin karşısına geçti ve şunları kaydetti;
“Türk Siyasi Hayatına 1993 yılında katılan "Büyük Birlik Partisi" bilindiği üzere Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulmuş bir siyasi hareket ve Türk İslam Ülküsünü kendisine rehber edinmiş bir siyasi partidir.
Günümüze gelene kadar çileli yollardan geçmiş ve ağır bedeller ödemiş ve bu uğurda Genel Başkanını karanlık güçler tarafından yapılan bir suikast ile şehit vermiş bir siyasi partidir.
Bizler "Büyük Birlik Partisi" çatısı altında sadece siyasi bir mücadele vermek yerine kurucu merhum Genel Başkanımızın ifadesi ile "Dik Duracağız, Düz Yürüyeceğiz, Doğru Gideceğiz.” Herhangi bir siyasi rant uğruna eğilip bükülmeyeceğiz şehrimizin sorunlarını, halkımızın sıkıntılarını çözebilmek adına yorulmadan bıkmadan hep çalışacağız.
Kamu kurum ve kuruluşlarının görev ve yetkileri dahilinde halkımıza en üst seviyede hizmet verebilmeleri adına tüm teşkilat mensuplarımız ile gerekli tüm çabayı göstereceğimizden kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın.
BBP Kırklareli İl Başkanlığı olarak 28 Ocak 2020 tarihinden itibaren resmi hüviyet kazanan İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ile ilimiz dahilinde Tüm İlçe, Belde, Mahalle ve Köylerimizde teşkilatlanma çalışmalarımızı yaparak faaliyetlerimizi yürüteceğiz.
BBP olarak ilkemiz yapacağımız faaliyetler içerisinde toplumun her kesimini ilgilendiren ortak konuları dile getirmek olacaktır. Türk Milleti olarak ortak değerimiz olan T.C. Devleti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu yolda vatanımıza, milletimize, bayrağımıza sonsuza dek sahip çıkacağız. Bu doğrultuda Kurucu Genel Başkanımız Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ifadesi ile;
Biz, herkesin inandığını açıkça ifade edebileceği, ifade ettiğini serbestçe hiçbir baskıya uğramadan yaşayabileceği ve bütün mezheplerin, bütün inançların, bütün fikirlerin tartışılmaz bir şekilde yaşayabileceği bir Türkiye istiyoruz.
Bu vesileyle ilimizde halkımızın gözü kulağı olan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile görev yapan siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür eder saygılarımızı sunarız.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol