“Halkımız bizleri de çok iyi tanıyor”

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, basında çıkan Kaynarca Belediyesinin Pınarhisar’a sel konusunda yardım etmediği haberlerine ilişkin bir açıklamada bulundu. Başkan Türker, “Bizim Pınarhisar ilçemize hiç ekip göndermediğimizi, iş makinesi göndermediğimizi, Belediye Başkanını aramadığımızı yazmışlar. Bizim Şahidimiz önce Yüce Allah, sonra Devletimizin Pınarhisar Kaymakamı, Pınarhisar Belediye Başkanı, Pınarhisar esnafı ve Halkıdır” dedi

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Pınarhisar ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ilçeye yardım etmediği yönünde çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.
Başkan serdar Türker açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, değerli halkımızın bilgisine saygı ile sunarım.
Pınarhisar’da yaşanan sel felaketi nedeni ile öncelikle tüm Pınarhisar Halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere, Belediye Başkanı ve ekiplerine, emek ve katkı sunanlara çok teşekkür ediyorum.
Yaptığımız çalışmalardan rahatsız olan, Kırklareli’ndeki ağabeylerinden talimat alarak bizler için defalarca yalan, iftira haber yapan sözde gazeteciler yine yalan haber yapmışlar. Ancak her defa olduğu gibi yine haklı çıktık. Bizim Pınarhisar ilçemize hiç ekip göndermediğimizi, iş makinesi göndermediğimizi, Belediye Başkanını aramadığımızı yazmışlar, bizim şahidimiz önce Yüce Allah, sonra Devletimizin Pınarhisar Kaymakamı, Pınarhisar Belediye Başkanı, Pınarhisar esnafı ve halkıdır.
Aylar önce Belediyemize yüksek fatura kesmek isteyen ve tarafımca Belediyeden gönderilen bu sözde gazetecileri ve onları kanatları altına alıp tetikçilik yaptıran, besleyen ağabeylerini değerli halkımız çok iyi tanıyor ve biliyor.
Halkımız bizleri de çok iyi tanıyor. Kişiliğimizi, çalışmalarımızı biliyor. Her zaman Halkımızın yanında olacağız. Değerli Pınarhisar Halkına geçmiş olsun. Sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol