Halka mal olmuş sanatçılardan anlamlı sözler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Esnaf Kefalet Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı’nın Kırklarelili kadınlara yönelik eğlencesi birbirinden ünlü sanatçılarında adresi oldu.
Kırklareli'ne AK Partinin düzenlediği eğlence programı için gelen ünlüler gazetemiz muhabirleri aracılığı ile Kırklareli'ni çok beğendiklerini ve bu sıcak karşılamanın kendilerinde çok anlamlı izler bıraktıklarını dile getirdiler.
Yıllardır televizyonların kadınlar tarafından en çok tercih edilen programcılarının başında gelen Esra Ceyhan, bestelenen şiirleri ile rekorlar kitabına giren Ahmet Selçuk İlkan ve dizilerin karizmatik yüzü Saruhan Hünel de AK Partinin Kadınlar Günü programı için Kırklareli'ndeydi. Yıldız isimler, gazetemiz muhabirlerine verdikleri röportajlarda söyledikleri ile halkın kendilerine verdiği değeri nedenli hak ettiklerini gösterdiler.
Yıllardır televizyon ekranlarının dost yüzü olarak kadın izleyicilerin dertlerini omuzlarından almak için gecesini gündüzüne katan Esra Ceyhan gördüğü ilgi karşısında çok şaşırdığını dile getirdi. Kadın dayanışmasının sosyal hayatın vazgeçilmezi olduğunu dile getiren Ceyhan şunları söyledi; "Bir kadın olarak yıllardır televizyonlarda doğru tespitler ile kadınlarımızın sıkıntılarını çözmek ve kadınlara sosyal hayatı daha da kolaylaştıracak yollar aramaktayız. Bir şeyler başarabildiysek ne mutlu bize. Geldiğimiz Kırklareli'nde gördüğümüz ilgi gerçekten çok yürekten. Bu ilgiyi gördükçe yıllardır iyi işler yaptığımızı görmekteyim. Bir toplumda kadının önemi azımsanmayacak kadar kritiktir. Çünkü kadın ve erkek her şeyden önce insandır. Ve bu pencereden bakıldığında aynı değeri hak ettikleri aynı şartlarda yaşamalarının doğru olduğunu anlayabiliriz. Kırklareli kendi kabuğunda yaşayan, yıllardır kendi kültürel değerleri ile tarihi ile var olmaya çalışan bir yer. Önadım medya gurubu vasıtası ile tüm Kırklarelili vatandaşlara kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum."
En son "Araf Zamanı" dizisi ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran ve yine her zaman ki gibi seviyeli ve Türk aile yapısının izleyebileceği bir çalışmanın altına imza atan yakışıklı aktör Saruhan Hünel, gazetemiz muhabirleri vasıtası ile tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.
Hünel yaptığı kısa röportajda şunları söyledi;
"Daha önce Kırklarelililer ile bu denli yakın olmamıştım. İnsan gezip gördükçe bilmediği yerleri görüyor ve aslında yurdun her yerinin aynı olduğunu fark ediyor. Bize düşen de bu cennet vatanın değerini bilmek. Kadınlarımızın haftasının son gününde Kırklareli'nde bulunmakta ayrı bir heyecan veriyor. Sadece bir günü yâda bir haftayı kadınlarımıza ayırmak ne kadar doğru tartışılır. Çünkü kadınlarımıza senenin 365 gününü ayırsak yine haklarını ödeyemeyiz. 'Anne' dediğimiz andan itibaren hayatımızın tam ortasında var olan kadınlar, evlendiğimizde yar olarak yine yanımızdadırlar.
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadının olduğu muhakkak. Hayatınızın her döneminde hangi yöne doğru giderseniz gidin yalnız değilsinizdir. Her zaman yanınızda sizin için endişelenen ve iyi olmanız için başarınız için gözünüzün içine bakan kadınlar vardır. Haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerimizin, eşlerimizin böyle güzel bir gece ile hatırlanması da ayrı bir güzel, erkekler olarak hayatımızda yer etmiş kadınların değerini bilelim.
Kırklareli'nin kendi kabuğunda yaşayan bir yer olduğunu düşünüyordum diyen Saruhan Hünel Kırklareli hakkında ise şunları söyledi;
"Kırklareli'ni kendi kabuğunda yaşayan bir yer olarak görüyordum. Fakat kısa bir süre kalmış olsam da gördüklerim beni etkiledi. İnşaat sektörünün her yerde olduğu gibi burada da patlama yaptığını görmekteyiz. Kırklareli Üniversitesinin de kuruluş yılından itibaren ne denli büyüdüğünü görsel basından takip etmekteyiz. İnsanının sıcakkanlılığı beni son derece etkiledi. Tüm Kırklarelili vatandaşlara Gazeteniz vasıtası ile sevgilerimi sunuyorum."
Yazdığı binlerce şiir ve bestelenen yüzlerce şiiri ile Guinness rekorlar kitabına giren halkın şairi olarak ta bilinen Ahmet  Selçuk İlkan'da gazetemiz muhabirlerine verdiği kısa röportajında kadınların hayatımızın her döneminde olduğunu ve her döneminde olacağını belirterek şunları söyledi;
"Doğduğumuz andan itibaren yıllarca, ömrümüzün sonuna kadar kadınların himayesindeyizdir. Kadınları bir gün anmak bir hafta anmak bir ay anmak çok az. Kadınlarımızı her gün bugünkü gibi coşku ile anmalıyız. Kırklareli ilini çok seviyorum. Son yıllarda kendini geliştirmeye başlayan ve değerli yatırımlar ile dikkat çeken bir ilimiz. Umarım ilerleyen dönemlerde Kırklareli ve Kırklarelili hak ettiği değeri alır ve huzurlu bir şekilde mutlu olurlar."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol