Halk bu iftarda buluşuyor

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı 2 Temmuz Cumartesi günü halk iftarı düzenliyor. Vilayet Meydanı'nda düzenlenecek iftar programına tüm Kırklarelililer davetli

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kırklareli halkını iftara davet etti. 2 Temmuz Cumartesi günü Kırklareli Merkez Vilayet Meydanı'nda yapılacak iftar programı için "Gönül soframıza davetlisiniz" diyen Çiler, verilecek iftar yemeğini AK Parti İl Başkanlığı, Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin destek ve katkıları ile gerçekleştireceklerini kaydetti.
Gönülleri bir araya getirmek adına verilen iftar yemeği ile Kırklareli halkının birlik ve beraberliğini biraz daha pekiştirmek istediklerini söyleyen İl Başkanı Çiler, "Ramazan ayı sona ererken halkımızla bir araya gelmek, birlikte iftar açmak bizler için büyük onur. Tüm teşkilatlarımla halk iftarımıza hazırlanıyoruz. Biliyorsunuz Ramazan Bayramına da az bir zaman kaldı. Halkımızla bir araya gelerek birlikte açacağımız bu iftarımızın ardından 1 Temmuz'u 2 Temmuz'a bağlayan gece Kadir Gecesi. Halkımızın da şimdiden Kadir Gecesi Mübarek olsun. 5 Temmuz Salı günü ise Ramazan Bayramı başlıyor. Halkımızın Ramazan Bayramını da bu vesile ile şimdiden kutlamış olayım. Bu arada Ramazan Bayramı programımız da belli oldu. Sayın Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz Beyefendi ile birlikte teşkilatlar olarak Bayramın 1. gününde Kırklareli Merkez İlçe Bayramlaşma Programına katılacağız. Yayla Mahallesi'ndeki Yayla Parkı'nda saat 13.00'da yapılacak Bayramlaşma programı sonrası yine 15.00'da Üsküp'te Belediye Başkanlığı ve Üsküp Belediye Parkı'nda halkımızla bayramlaşacağız. Saat 16.30'da ise Kavaklı Belediye Parkı'na geçerek Bayramlaşma programına burada devam edeceğiz. İnece Belediye Parkı'nda ise saat 18.00'da Bayramlaşma programımızı tamamlayacağız" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol