Halk Sağlığı Genel Müdürü Kara incelemelerde bulundu

Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara, Toplum Sağlığı Hizmetleri ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 17-21 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Temel Eğitimi kapsamında ilimiz genelinde eğitim, inceleme ve değerlendirmelerde bulunuyor.

Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara, Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Daire Başkanları Dr. Murat Türkyılmaz, Tacettin Kızılboğa ve Av. Halil Şen, İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ayçin Uğur, aile hekimleri ve aile sağlığı elamanlarının katılımı ile “Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Elemanları Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih KARA toplantı sonrasında beraberindeki heyetle beraber Kaynarca Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.
İlçe devlet hastanelerine ziyaretler
gerçekleştirildi
Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara, Daire Başkanları Dr. Murat Türkyılmaz, Tacettin Kızılboğa, Av. Halil Şen, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Murat Kılıç, Demirköy İlçe Entegre Devlet Hastanesini ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundular.Kara bu etkinliklerinin yanı sıra Daire Başkanları Dr. Murat Türkyılmaz, Tacettin Kızılboğa, Av. Halil Şen, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Murat Kılıç ile beraber Pınarhisar Yenice Sağlık Evini ziyaret ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol