Halk Eğitim Merkezi’nde başlayan bir başarı hikayesi

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde aldığı eğitimle liseyi bitiren Tunahan Sinan Gök, bu yolda başladığı başarısını üniversiteyi bitirerek taçlandırdı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 3’cülükle bitiren Gök, Halk Eğitim Merkezi’ne diplomasıyla beraber geldi. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ali Bekar, eğitimi yarıda kalan vatandaşları Açık öğretim bürosuna davet etti.

İnsanın istediği zaman başaramayacağı hiçbir şey yok. Bunun en büyük örneklerinden birisi de ilimizde yaşandı.
Lise eğitimini yarıda bırakan ve açık öğretim üzerinden liseyi bitiren Tunahan Sinan Gök, yıllar içerinde azmetti ve hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Gök, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 3’cülükle bitirirken, mutluluğunu Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu açık öğretim bürosu çalışanlarıyla paylaştı.
“Bir başarı hikayesi”
6 Eylül tarihinde Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na gelen Gök, burada kendisinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kurum Müdürü Ali Bekar yaptığı açıklamada, “Yapabilir miyim değil. Neden olmasın demeliyiz. Bir başarı hikayesi” diyerek paylaşım yaptı.
“Sizleri de yarıda kalan eğitim hayatınızı tamamlamak üzere kurumumuz açıķ öğretim
büromuza bekleriz”
Eğitimi yarıda kalan herkesi açık öğretim bürosuna beklediklerinden bahseden Bekar, “Açıķ öğretim lisemizden mezun olan öğrencimiz Tunahan Sinan Gök bey eğitim hayatına İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden devam ederek Hukuk Fakültesini 3. lük derecesi ile (Yüksek onur öğrencisi olarak) bitirmiştir.
Kendilerini tebrik eder bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Sizleri de yarıda kalan eğitim hayatınızı tamamlamak üzere kurumumuz açıķ öğretim büromuza bekleriz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol