Halit Kök, büyük maçın ardından oyuncularla buluştu

Ziraat Türkiye Kupasında rakibi Başakşehir’i eleyerek çeyrek finale
yükselen yeşil beyazlı ekip, tüm Kırklareli’ni sevince boğdu. Maçın ardından işadamlarımızdan Halit Kök oyuncularla bir araya geldi…

Kırklarelispor dün adeta tarih yazdı. Ziraat Türkiye Kupasında rakibi Başakşehir’i eleyerek çeyrek finale yükselen yeşil beyazlı ekip, tüm Kırklareli’ni sevince boğdu. Maçı sadece Kırklarelililer değil, çevre ilçe ve beldelerin yanı sıra, Edirne’den de yaklaşık 500 kişilik bir grup izledi, takımımıza destek oldu.
Bu kapsamda, ünlü işadamlarımızdan “Halit Hayvancılık” işletmesinin sahibi Halit Kök de maçı izleyenler arasındaydı. Maçın ardından Kırklareli’nde bir restoranda Kırklarelisporlu oyuncu ve menajeri ile bir araya gelen Kök, objektiflerimize poz verdi. Oyuncu İbrahim Sürgülü’nün menajeri Cihangir Güner ile birlikte bir yemek yiyen Kök, Kırklarelispor’un bu anlamlı galibiyetini kutlama imkanı buldu. Her daim takımımızın en büyük destekçilerinden biri olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade eden Kırklarelispor’un eski idarecilerinden Halit Kök, bir kez daha yeşil beyazlı ekibi ve yöneticilerini tebrik ederek, kupa yolunda kendilerine başarılar diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol