Halil Sert son yolculuguna ugurlandi

Kirklareli dogumlu 1. sinif Emniyet Müdürü Halil Sert, geçtigimiz günlerde Vize ilçesindeki evinde vefat etmisti. Sertin cenazesi 12 Subat Sali Günü Vize ilçe mezarligina defnedildi.
Emniyet Genel Müdürlügü Strateji Gelistirme Dairesi Baskanligindan Merkez Emniyet Müdürü olarak 2006 tarihinde emekli olan Sertin cenazesi, yakinlari ve meslektaslarinin katilimiyla Vize Merkez Camisinde kilinan namazdan sonra ilçe mezarliginda topraga verildi.
Birçok emniyet mensubunun yani sira Vize Kaymakami Savas Ünlü de cenaze törenine katilanlar arasinda hazir bulundu.
Merhum 1. sinif Emniyet Müdürü Halil Sert 1951 yilinda Kirklarelinin Vize ilçesinde dogdu. 968 yilinda Polis Kolejinden, 1973 yilinda Polis Enstitüsünden mezun olan Sert, Edirne, Rize, Elazig, Istanbul, Denizli, Sivas, Siirt, Gümüshane ve Adana illerinde görev yapti. Adana Kemal Serhatli Polis Meslek Yüksekokulunda ögretmen Emniyet Müdürü olarak görev yaptiktan sonra Strateji Gelistirme Daire Baskanligina Merkez Emniyet Müdürü olarak atandi.
21.07.2006 tarihinde emekli olan Sert, görev yaptigi süre içerisinde Içisleri Bakanligi ve görevli oldugu il valiliklerince basarili çalismalarindan dolayi birçok kez taltif ve takdirnameyle ödüllendirildi. Halil Sert evli ve iki çocuk babasiydi.

Paylaş

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ruhun şad olsun müdürüm

  2. SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM CANIM ABİM

  3. 6 YIL OLDU CANIM ABİM NUR İÇİNDE YAT RUHUN ŞAD OLSUN SENİ ÇOK ÖZLÜYORUZ

  4. O BİR EFSANEYDİ RUHU ŞAD OLSUN

  5. canım abim 7 yıl oldu nur içinde yat mekanın cennet olsun seni çok özlüyoruz

  6. Ruhun şadolsun Halil Amca.

  7. mekanın cennet ruhun şad olsun canım abim seni çok özlüyoruz

  8. Allah mekanını cennet eylesinyeri dolmayacak efsane.Seni çok özlüyoruz.Ruhun şad olsun.

  9. Allah rahmet eylesin ruhun şad olsun Halil Ağabeyim sen melek gibi bir insandın Kabrin Cennet bahçelerinden bir bahçe olsun İnşaallah.

  10. Allah gani gani rahmet etsinReis abim benim.

  11. Halil amca seni cok özlüyoruz adam gibi adamdin

  12. Bir insan bu kadarmi asil olurdu bu kadar nazik melek kalpli sevecen. Hayatimda tanidigim en ozel insanlardan biriydi sevgili halil amca.varligi bir dag gibiydi ölumunu tesadufen ogrenmekse bir yikim kabullenmek halen imkansiz. Sevgili cocuklarina selam olsun. Ne guzel boylesi bir degerli babanin cocugu olmak.. Her zaman sevgi ve saygiyla hatirlanacaksin guzel insan. Yerin asla doldurulamaz...

  13. allah rahmet eylesin

  14. Canım abim.Oniki yıl oldu .Seni çok özlüyoruz.Işıklarda uyu.Kabrin nur mekanın cennet olsun biricik abim güzel insan...