Hakkınız Ödenmez

Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Ekipleri yaşanan yangın dolayısıyla bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Kahraman itfaiyeciler günlerdir neredeyse uyumadan çalışırken, Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesabından yorgun kahramanların fotoğraflarını paylaştı. 

Türkiye’nin birçok noktasında orman yangınlarıyla mücadele edilirken, Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Marmaris’ten gelen talep üzerine AFAD’ın görevlendirmesi Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin de onayıyla çıkan orman yangınına müdahale etmek için Marmaris’e gitmişti.
Yorgunluktan Yerde Uyuyorlar
Marmaris'te bulunan itfaiye ekibi Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris İtfaiye Grup Amirliği koordinasyonunda orman yangınına müdahale ediyor.Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflarla kahramanların yorgunlukları ve çabaları gözler önüne serildi.
İftaiye Müdürü Ceyhun Akgöl;“Arkadaşlar biliyorsunuz Akdeniz Bölgesi’nde büyük yangınlar mevcut. Destek için bize Marmaris’ten görev icabı talep geldi. Biz de ekipman, donanım ve personelimizle Marmaris’e desteğe gideceğiz. Allah yolunuzu açık etsin. Ayağınıza taş değdirmesin. Çok zor bir görev biliyorum. Kendinize dikkat edin” dedi. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hakları maaşlarıdır milletin ödedıği 05 Ağustos 2021 Perşembe 17:03:38

    Ulan biraz insan olun..Yöre cehennem binlercenin evleri yurtları yanıyor çocuk kadın yaşlı hasta sakat cümlesi sokakta perişan ve sizler felaketi iki yangıncını yerde yatışına indirgiyorsunuz ne yaratıklarsınız belirsiz...

  2. Sen klavye başında rahatsın herhalde. O arkadaşların fedakarlıkları "sırf görevleri" olduğu için yazılmayacak mı ? Elbette halkımız doğamız için üzülüyoruz ama bu insanların da ortaya koydukları bedeller var. Hiç mi onların moral değerlerini yüksek tutmak için lafı edilmesin yazılıp çizilmesin. Şu maaşınızı millet ödüyor martavalını da bırakın artık. Sizin ki baba mirası mı sanki ? Çalışıyorlar hakediyorlar maaşlarını alıyorlar. Siz karışamazsınız.