Hakim Rabia Öztürk için veda çayi düzenlendi

Erzincana tayini çikan Kirklareli Cumhuriyet Bassavcisi Osman Öztürkün esi Rabia Mahmutoglu Öztürk adina Jandarma Askeri Gazinoda bir veda çayi düzenlendi. Rabia Öztürk Kirklarelinden ayriliyor olmanin verdigi üzüntüyü az da olsa unutmak için Kirklarelinin saygin hanimlarinin katildigi çayda davetlilerle tek tek ilgilendi ve onlara üzüntüsünü belli etmemeye çalisti.
Çayi; Hülya Isik, Nermin Çakir, Rezzan Saraç, Radife Saraç, Hatice Büyükkiliç, Sibel Gündüz, Fatma Yigitel ve Esengül Çelik düzenlediler. Davetli olarak Kirklareli Valisi Ismet Metinin ve Emniyet Müdürü Resat Altayin eslerinin bulundugu çayda Ahmet Isikin esi Hülya Isik davetlilere bir konusma yapti. Konusmasina basta Rabia Öztürk olmak üzere tüm davetlilere "hos geldiniz" diyerek baslayan Hülya Isik söyle devam etti "Yaklasik iki yil önce ilimize atanan ve burada çok basarili kararlara imza atan gerek arkadaslari gerekse meslektaslari ile çok yakin ve samimi iliskiler kuran degerli arkadasimizi kisa bir zaman zarfinda tanima sansimiz olsa da, bu kisa sürede kendini sevdirip saydiran, güleryüzü ile bizleri kendine hayran birakan sevgili arkadasimizi ugurlamak için toplanmis bulunuyoruz" diyen Hülya Isik konusmasina
"Gittigi yerde de o sicak ve içten kisiligi ile iyi iliskiler kuracagina eminiz. Ben ve bütün arkadaslarim adina bundan sonraki hayatinda Rabia Öztürke basari, saglik, huzur ve bol sans diliyorum. Bizleri unutma sizi çok seviyoruz" diyerek son verdi.
Hülya Isikin ardindan davetlilere bir veda konusmasi yapan Rabia Öztürk; ilimizden ayrilmanin verdigi tuhaf ve karisik hislerini dile getirdi. Davetliler Rabia Öztürkün konusmasinin ardindan kendilerini çalan müzigin ritmine kaptirarak neseli dakikalar yasadilar.
Kirklareli yöresine haz oyun havalarinin esliginde kendilerinden geçen davetliler bu neseli dakikalardan sonra böyle degerli bir Cumhuriyet Bassavciyi ve hakimini kaybetmenin getirmis oldugu hüznün etkisiyle duygulu anlar yasadilar. Rabia Öztürk Kirklarelinden ayrilmanin davetliler ise böyle saygin bir hakimi tayini nedeniyle kaybetmenin verdigi hüznü yasadilar.
Biz de Önadim Gazetesi olarak Rabia Öztürke bundan sonraki yasaminda saglik ve basari diliyoruz. Bu sehir sizleri unutmayacak.HOSÇAKALIN.

Paylaş

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hakim rabia òztùrk 10 Ocak 2016 Pazar 20:34:53

    Rabia ben nurten ùnal afyon sandìklìdan ilvanìn annesi osman ve kutaya selamlar

  2. hakim rabia òztùrk 10 Ocak 2016 Pazar 20:40:32

    Rabia ben nurten ùnal afyon sandìklìdan ilvanìn annesi osman ve kutaya selamlar

  3. Rabia yenge ben Ali Kaya Ümmü ebenin torunu sizlere çok selam annemde ve biz sizi çok merak ettik sizinle konuşmak isteriz Facebook alikaya. Siz bana istek yollarsaniz konuşabiliriz ben sizlere ulaşamadım kutaya ve Osman amcaya çok çok selamlar kendinize iyi bakın