Hakim Burak Babacan ile Adliye personeli İbrahim Özdemir’e veda yemeği

12 Ekim 2017 tarihli ve 1366 sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Kırklareli hakimliğinden Sivas  hakimliğine atanan Burak Babacan ile merkez adliyemizden Çanakkale adliyesine tayini çıkan personel İbrahim Özdemir için 30 Ekim Pazartesi günü bir veda yemeği düzenlendi. 

Yemeğe Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İzzet Koçer, hakimler, Cumhuriyet Savcıları, Yazı İşleri Müdürleri, personelve Baro temsilcileri katıldı.
Sohbet ortamında gerçekleşen yemeğin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya tarafından hakim Burak Babacan’a burada sürdürdüğü görevin anısına bir plaket takdim edildi. Başsavcı Kaya konuşmasında kısa bir çalışma birlikteliği olmasına rağmen güzel bir dostluk bağı kurduklarını ifade etti. Daha sonra da Çanakkale’ye tayini çıkan personel İbrahim Özdemir’in plaketini verdi ve kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.
Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe de, her iki isme hediyelerini takdim ederek, iyi dilek ve temennilerde bulundu. Sivas Hakimliği’ne atanan Burak Babacan, yaptığı konuşmada ilk görev yeri olan Kırklareli Adliyesi’nden unutulmayacak hatıralar ile ayrıldığını ifade etti ve “Belki bir gün yeniden görüşürüz. Tüm meslektaşlarıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Adliye personelinden İbrahim Özdemir de, adliyenin bir aile gibi olduğunu anlatarak, bu aileden ayrılacak olmanın burukluğu, ancak yeni bir şehirde görev yapmanın da heyecanını aynı anda yaşadığını belirterek, düzenlenen yemeğe teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol