Hadise sahne performansı ile büyüledi

Büyükkarıştıran Belediyesi 7. Gençlik ve Kültür Etkinlikleri Festivali'nde Ünlü sanatçılar Emir ve Hadise konser verdi.

2012 yılının Ekim ayında Trakya'yı etkisi altına alan yoğun yağış, hayatı durma noktasına getirmiş, yağış sonrası Büyükkarıştıran Deresi taşmış ve aynı ismi taşıyan beldeyi sular kaplamıştı.

Çok sayıda ev, işyeri ve otomobil sular altında kalırken 3 vatandaşımızda hayatını kaybetmişti. Tüm bu acıları yavaş yavaş üzerinden atan Büyükkarıştıran halkı, Büyükkarıştıran Belediyesi'nin düzenlediği 7. Gençlik ve Kültür etkinlikleri Festivali ile bir nebze de olsun nefes aldı.
5 Temmuz Cuma günü gerçekleşen Büyükkarıştıran Festivalinde ilk olarak Belediye Başkanı Lütfü Karaman bir konuşma yaptı. Daha sonra Sanatçı Emir sahne aldı. Katılanlara oldukça keyifli dakikalar yaşatan Emir'in ardından herkesin merakla beklediği ünlü Sanatçı Hadise sahneye çıktı. Emir'in şarkıları ile coşan Büyükkarıştıranlıların coşkusu Hadise'nin şarkıları ile birlikte tavan yaptı.
Sanatçı Hadise en güzel ve son albümünden şarkılarını sevenleri ile hep bir ağızdan söyledi.
Yaklaşık bir buçuk saat sahne alan Hadise geceye katılanları dansları ve performansı ile büyüledi.
Büyükkarıştıran Belediyesi 7. Gençlik ve Kültür Etkinlikleri Festivali'ne başta Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz olmak üzere Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol