HER YERDE AK KUCAKLAŞMA

SON DAKİKA olarak Kırklareli için hizmete soyundurulan isimler ile tanışan insanımız aralarında kim oldukları, Kırklareli'ne ne kazandırabileceklerini, 2002 yılından itibaren alınan hizmet ve yatırımları masaya yatırarak vereceği kararı sorguladı 

Kırklareli'nde tek gündem, yatırımları ile Türkiye'yi 2002 öncesi ve sonrası diye iki farklı boyutta halkın kullanımına sunan AK Parti'nin yaptığı Milletvekili aday tercihlerinin esnaf ve vatandaş tarafından tanınma ve kabul görme süreci.

Kırklareli'de seçim tüm hızı ile devam ediyor. CHP 3 - 0'ın peşinde, MHP ise rekor oy beklentisi ile bir ilkin hedefinde dev adımlar atarken AK Parti'de kaynaşma süreci tüm hızı ile devam ediyor.
Kırklareli Merkez İlçenin en işlek caddesi olarak bilinen ve seçim afişlerinin görsel olarak vatandaşa arz edildiği yer FEVZİ ÇAKMAK BULVARI, AK Partinin dev afişleri sonrası ve AK Partili Vekil adaylarının esnaf ziyaretleri ile vatandaş 7 haziran tarihindeki seçimde ne karar vereceğini istişarelere başladı.
Ellerini sıktıkları ve tanıştlıkları AK Partili adaylar sonrası, Kim bunlar? Hangi ilden adaylar?
Gibi soruları soran Kırklarelili vatandaşlar kucaklaştıkları ve Kırklareli için 2002 sonrası ilimize yapılan ciddi yatırımların siyasi oluşumu AK Parti tarafından işaret edilen isimleri masaya yatırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol