Gururumuz Nisanur Sarı Milli Takımda

Kırklarelispor Kulübü Taekwondo takımı sporcusu olan Nisanur Sarı mücadele ettiği 4th Presidents Cups’ta iyi maçlar ortaya koyarak 2019 yılında Milli Takıma girme hakkını elde etti. 2019 yılında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Kırklareli’ni ve Türkiye’yi temsil edecek Sarı, yarım bıraktığı işi tamamlayarak bu kez Avrupa Şampiyonu olmak istiyor. Geçen yıl İspanya’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonasında da yer almayı başaran Nisanur SARI başarısının tesadüf olmadığını 2019 Yılı Milli Takım Kadrosunda yer alarak bir kez daha göstermiş oldu. 

Geçtiğimiz yıl da İspanya’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonasında da yer almayı başaran Nisanur Sarı başarısının tesadüf olmadığını 2019 Yılı Milli Takım Kadrosunda yer alarak bir kez daha göstermiş oldu.
“Mutluyuz gururluyuz”
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Antrenör Yaşar Cihangir sporcusunun sergilediği performanstan dolayı memnun olduğunu dile getirirken, “Tüm Avrupa ülkelerinin katılım gösterdiği üst seviye sporcuların mücadele ettiği turnuva, Avrupa Taekwondo Federasyonunun en önemli ve prestijli turnuvalarından birisidir. Burada derece yapan sporcular kota alarak direkt olarak Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı elde ediyor dolayısıyla büyük bir başarıya imza attığımız için mutluyuz gururluyuz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol