Gururumuz Baktagir, hemşehrilerini büyüledi

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük ödülü sahibi Göksel Baktagir, Kırklareli’nde sahne aldı. Dünya çapında üne sahip ve Kırklarelili olarak ilimizin adını yurtiçinde ve yurtdışında tanıtan kanun virtiözü Baktagir, hemşerileri ile konserde bir araya geldi.

Kırklareli Valiliği himayelerinde, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük ödülüne sahip, Göksel Baktagir ile Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Bu Şehrin Nağmeleri" konseri halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
"Bu Şehrin Nağmeleri" konserine katılım gösterenler arasında; Vali Osman Bilgin, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu, Vali Yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit Akın, İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, diğer kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Göksel Baktagir mest etti
Konser Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan piyano dinletisi ile başladı. Ardından öğretmen ve öğrencilerin Türk sanat müziği koro ve solo performansları ile devam etti. Sahneye son olarak ise Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük ödülü sahibi Göksel Baktagir gelerek enstrüman performansını sergiledi. Program sanatçı Göksel BAKTAGİR´e çiçek takdimleri ile sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol