Gürses, Photo Maraton İstanbul 2021’de tema belirleyicisi oldu

FOTON(Fotoğraf Organizasyonları Derneği)  tarafından her yıl İstanbul’da düzenlenen en büyük fotoğraf organizasyonlarından olan Photo Maraton 2021 etkinliğinde,  bölgemizden tanıdık bir sima tema belirleyicileri arasında yer aldı. 

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin destekleri ve Canon markasının ana sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte kurucusu olduğu Merkezi Pehlivanköy’de bulunan Pavli Fotoğraf Atölye ile Trakya genelinde gerçekleştirdiği fotoğraf atölyeleri ile adından sıkça söz ettiren Gülşen Gürses, Photo Maraton İstanbul 2021’in ‘Mobil Kategori’ alanında tema belirleyici olarak görev alacak. 15 tema belirleyicinin yer alacağı Photo Maraton İstanbul’a her yıl olduğu gibi binlerce fotoğrafçının katılacağı öngörülüyor.
6 Kasım Cumartesi günü İstanbul’un Sirkeci, Beyazıt, Tünel ve Taksim semtlerini kapsayacak olan photo maratonda tema belirleyici olarak seçilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülşen Gürses, “Photo Maraton, Türkiye’nin en büyük fotoğraf ve en dinamik organizasyonudur… Burada her yıl tema belirleyiciler tarafından maraton günü açıklanan farklı temalarda, belirtilen zaman dilimi içinde temaya uygun fotoğrafı çekebilmek için İstanbul sokaklarında bir fotoğraf maratonuna çıkıyor, binlerce fotoğrafçı hem birbirleri hem de zamanla yarışıyorlar.

Dünyaca ünlü yazar, savaş muhabiri, haberci ve fotoğrafçı Coşkun Aral’ın önderliğindeki FOTON Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleşen etkinlikte bana da yer vermiş olmaları gurur verici. Pavli Atölye olarak Trakya’nın pek çok yerinde fotoğraf sanatları adına oldukça başarılı organizasyonlara imza attık.
Sanat çabamızın artık daha uzaklardan, daha kapsamlı organizasyonlardan da duyulduğunu görmek oldukça sevindirici” dedi. (Özel Haber: Erhan Baycan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol