Gürcan Saatçı başkanlığa yeniden talip

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre süreci devam ediyor. 7 ilçede kongreler tamamlanıp başkan ve yönetimleri belirlenirken geriye yalnızca Merkez ilçe seçimleri kaldı. 26 Ocak’ta gerçekleşecek seçimlerde adaylığını açıklayan bir isim de mevcut başkan Gürcan Saatçı oldu. Saatçı, 26 Ocak’ta partililerden yeniden yetki isteyecek. 

15 Ocak Çarşamba olağan toplantıda söz alarak kürsüye gelen Gürcan Saatçı, Merkez ilçe Başkan Adaylığını açıkladı. Saatçı adaylık açıkladığı konuşmasına salondakileri selamlayarak başladı. İlk günkü heyecanı yaşadığını belirten Gürcan Saatçı, partide aldığı görevlerden bahsederek bu görevleri almaktan dolayı gururlu olduğunu ifade etti.
“Ben de varım”
“Ben de varım” demek için kürsüde olduğunu belirten Saatçı, “Atamızdan aldığımız emaneti genç kuşaklara daha kuvvetli bırakmak, söz verdiğimiz ve tamamlamak istediğimiz çalışmaları daha ileriye taşımak için 2 yıl daha Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe başkanlığına adayım. Bu yolda benimle yürümeye var olan tüm dostlara selam olsun” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol