Güney ve Gözde'nin mutlu günü

"Beraberliğe adım attığımız bu özel günümüzde mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak bizi onurlandıracaktır" cümlesiyle çağırılan davetliler, Güney ve Gözde'nin mutlu günlerinde yanlarında olmayı ihmal etmediler. Geçtiğimiz Cumartesi Gecesi Deva Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğünde, gelen misafirleri Cemile-Bülent Gönel ve Asuman-İbrahim Arslan çiftleri karşıladı. Saat 20.00 itibariyle salonu doldurmaya başlayan misafirler, ilk önce gelin ve damadın ailelerini tebrik ederek salona giriş yaptılar. Gelen misafirlerle tek tek Arslan ve Gönel Ailesi'nin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Düğüne katılamayanların gönderdikleri çelenkler, salonun giriş kapısına konuldu. Saatler 21.00 gösterdiğinde romantik bir müzik ile salona giriş yapan Güney ve Gözde çifti, ağır adamlar ve alkışlar eşliğinde nikah memurunun karşısına geçtiler.
Birbirlerine verdikleri sözü bir kez daha nikah memuru ve tüm davetliler karşısında veren çift, mutluluklarını bir ömür sürmesi için verdikleri sözün altına imzalarını attıktan sonra ilk danslarını etmek için sahneye çıktı. Mutlulukları yüzlerinden okunan Güney ve Gözde çiftinin ilk danslarının ardından takı törenine geçildi. Bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmayan herkes tek tek takılarını taktılar. Takı töreninin bitmesinin ardından çalan parçalar eşliğinde bol bol eğlenen konuklar, Bu mutlu gecenin tadını doyasıya çıkardılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol