Gündüz Hoşgör görevine yeniden seçildi

7. Olağan AK Parti Pehlivanköy İlçe Kongresi cumartesi günü pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Gündüz Hoşgör görevine yeniden seçildi.

AK Parti’de Pehlivanköy İlçe Kongresi cumartesi günü yapıldı. Yapılan seçim sonrasında Gündüz Hoşgör yeniden Merkez İlçe başkanı olarak seçildi. Kongre sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler yeni Bir Kırklareli için daha da azimle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Çiler açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Kuruluştan günümüze kadar bu davaya hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.  Bu bir bayrak yarışı ve uzun bir maraton, herkesin bu partide görevi değişebilir herkesten de vazgeçilebilir ama bu partide tek vazgeçilmez Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bir dünya lideri düşünün, 4 saat uyku ile her şeyinden feragat ederek yurtiçi ve yurt dışında, gece gündüz demeden çalışılıyorsa, bizlerin ona lâyık olması ve yükünü azaltmamız için daha da koşarak çalışmamız gerekiyor. 2023 Genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi başta olmak üzere. İnşallah Yerel seçimlerde de Trakya da gösterdiğimiz başarı artarak devam eder ve 2024 yılında Merkez, Lüleburgaz, Babaeski ve Vize ilçelerimizi de hizmet kervanına katarak beldelerimizle birlikte Yeni Bir Kırklareli için daha da azimle çalışmaya devam ederiz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol