Gündoğdu, ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu Kırklareli’ndeki çalışma ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kırklareli Merkez ve Vize’nin ardından Babaeski’de ziyaretlerde bulunan Gündoğdu, esnaflar ve sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi. Gündoğdu, buralarda yaptığı konuşmalarda CHP iktidarında sorunları nasıl çözeceklerini anlattı

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, iktidar kurultayı sonrası çalışma ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu doğrultuda çalışma ziyaretlerinin yoğun bir şekilde sürdüğünü bildiren Gündoğdu, Kırklareli Merkez İlçe’nin ardından Vize dana sonra ise Babaeski ile çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Babaeski’de yerel basın ve CHP örgütüyle toplantı yaptıklarını anlatan Gündoğdu, ardından, Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Ziraat Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şubesi, Bulgaristan-Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Cem Vakfı ziyaretleri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini daha sonra ise Babaeski Belediye Başkanlığını ziyaret ettiklerini anlattı.
Çeşitli STK temsilcilerinin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri konusunda değerlendirmede bulunduklarını belirten Gündoğdu, CHP iktidarında sorunları nasıl çözeceklerini anlattıklarını kaydetti. Gündoğdu açıklamasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini de eleştirerek sistemin başarısız olduğunu savundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol