Gündoğdu, spor yatırımlarını sordu

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına,Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını istemiyle bir soru önergesi verdi. Gündoğdu önergesinde Kırklareli’ndeki spor yatırımlarını sordu.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesinde sporun tüm dünyada gençler için vazgeçilmez bir etkinlik olduğunu belirterek, Kırklareli’nde gençlerin, kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek, spor faaliyetlerini düzenlemek, gençlerin yetenek ve birikimleri doğrultusunda gelişmesi ve yeni sporcuların yetiştirilmesi açısından her türlü spor branşının yapılabileceği alt yapı ve tesislerin bulunmasının önem taşıdığını belirtti. Gündoğdu bu kapsamda Bakan Kasapoğlu’na şu soruları yöneltti;
“1-2015 yılında projesi yapılan ve 2018 yılında ihale edilen Kırklareli Spor Salonu inşaatı eksiksiz olarak ne zaman bitirilecek,ne zaman gençlerin ve Kırklareli halkının hizmetine girecektir?
2-Bakanlığınız olarak Kırklareli’nde geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin ruh ve beden sağlığına önemli katkı sağlayan amatör spor branşlarının desteklenmesi için neler yapacaksınız?
3-Kırklareli’mizde gençlerimize yönelik, gençlik projeleri kapsamında neler yapmayı düşünüyorsunuz?”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol