Gündoğdu sahada

Geçtiğimiz gün Merkezde otogar ve sanayi sitesi ziyaretlerinin ardından Üsküp’e CHP seçim bürosu açılışına katılan CHP Kırklareli 2. sıra Milletvekili adayı Vecdi Gündoğdu’yu coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Saray sofralarında oturmak için değil milletin sofrasında oturmak için geliyoruz, Millet için geliyoruz diye halka seslenen CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu,
“Hedefimiz, Mustafa Kemal‘in işaret ettiği laik, çağdaş Türkiye Cumhuriyetidir.  Hedefimiz, sevdamız, mutlu insanların yaşamaktan onur duyduğu bir Kırklareli, bir Türkiye’dir. Kırklareli’nde 3-0 giden yolda birlik beraberliği ve dayanışmayı sağlayarak önce     Kırklareli’nde, ardından Türkiye’de iktidara geleceğiz” diyerek sözlerini sürdürdü.
Babaeski ilçesine yaptığı ziyaretlerde de kalabalık bir vatandaş eşliğinde CHP seçim bürosunun açılışını katılan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Kırklareli’nde birlik ve beraberliğimizi sağladık, 3-0 giden yolda Babaeski artık yeter, sıkıldık TAMAM diyor” dedi
CHP’li Gündoğdu çalışmalarına daha sonra Merkez ilçede Cumhuriyet, Namazgâh Ve Paşa Çeşme, Dereköy, Haşim Peksöz, Zincirlikuyu Caddesindeki esnaf ziyaretleriyle devam etti. CHP’li Gündoğdu esnaf ziyaretlerinin ardından TOKİ Cami İmamı Remzi Ayna’nın İftar Programına katılarak vatandaşlarla birlikte oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol