Gündoğdu saha çalışmalarına devam ediyor

TBMM’nin tatile girmesinin ardından saha çalışmalarına başlayan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 3-9 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalar ilişkin bilgilendirmede bulundu.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, saha çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündoğdu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “TBMM’nin tatile girmesinin ardından saha çalışmalarımıza hem Kırklareli’nde hem de genel merkezin görevlendirmesiyle ülkemizin dört bir yanında devam ediyoruz. Saha çalışmalarımız kapsamında 3-5 Ağustos 2022 tarihlerinde saha çalışmaları gerçekleştirdik. İlk olarak Edirne CHP İl Başkanlığımızda örgüt yöneticisi ve partililerimizle değerlendirme toplantısı yaptık. Ardından Edirne’de sivil toplum kuruluşlarına, odalara, derneklere ziyaretler gerçekleştirerek Genel Başkanımızla birlikte olmaya davet ettik. 8 Ağustos 2022 tarihinde ise Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Edirne’de Büyük Taarruzun 100.Yılında Büyük Balkan Buluşmasına katılarak Balkan Türkleri Dernek Başkanları ile birlikte olduk, dertlere ortak olduk, çözüm önerilerimizi anlattık. 9 Ağustos 2022 tarihinde Trakya’nın eli nasırlı üreticisini, çiftçisini ayçiçek tarlasında ziyaret ederek, köylünün sorunlarını paylaştık, dertlerine derman olacağımızı ifade ettik.
Daha sonra Edirne Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz grup toplantımızda Sayın Genel Başkanımız coşkulu kalabalığa milletin sesi olarak çözüm önerilerimizi anlattı.
Grup toplantımızın ardından parti yöneticilerimiz, milletvekillerimiz ve örgütümüz Edirne sokaklarında, caddelerinde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızla birlikte olduk.” (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. konu ve resim sanatı 15 Ağustos 2022 Pazartesi 09:53:26

    Politik zerzevatı birşeyler yaparken o doğal ve inandırıcı halleriyle belgelemek yerine bir çorak tarlada tek sıra resimlemek adetinden vaz geçme sırasıdır