Gündoğdu köylerin sorunlarını dinledi

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, saha çalışmaları kapsamında önceki gün Babaeski’nin köylerini ziyaret etti. Burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Gündoğdu, “AKP’nin büyüttüğü enflasyon canavarı vatandaşların alın terini, emeğini, ekmeğini, aşını, yarınlarını, umutlarını çalmaya devam ediyor” dedi.

Ramazan Bayramı sonrası saha çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmalarını devam ettiren CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, bu kapsamda; 9 Mayıs 2022 tarihinde Babaeski CHP İlçe Başkanı Erol Mutlu ile birlikte Babaeski’ye bağlı Nadırlı, Çiğdemli ve Katranca köylerini, ardından Büyükmandıra Beldesini ziyaret ederek üreticiler ve köylünün sorunlarını paylaştı, çözüm önerilerini anlattı.
10 Mayıs 2022 tarihinde ise Babaeski ilçesi köy ziyaretlerine devam ederek; Yeniköy, Mutlu, Kuleli, Ağayeri, Taşköprü, Çengerli, Ertuğral ve Minnetler köylerini ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldi. Ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirme yapan Gündoğdu, “20 yıllık AKP hükümetleri sorunların altında ezilmiş, akılcı çözümler bulamamış, liyakatsiz yöneticilerle vatandaşların umutlarını çalmaya devam ediyor.
Kapısına gittiğimiz, köylümüz, çiftçimiz, esnafımız sorunlar ve sıkıntılar altında ezilmiş, mutsuzluk ve umutsuzluk sıradanlaşmaya başlamış. Yüzler asılmış, kaygı artmış.
AKP’nin büyüttüğü enflasyon canavarı vatandaşların alın terini, emeğini, ekmeğini, aşını, yarınlarını, umutlarını çalmaya devam ediyor.
Çarşı pazar ateş pahası olmuş, yoksulluk her geçen gün daha da büyürken milletten uzak, milletin sesini duymayan, duymak istemeyen beceriksiz yöneticiler enflasyonla mücadele etmek bir yana aksine enflasyonu daha da büyütüyorlar.
Beceriksiz AKP yöneticileri ülkemizi yüzde 122’lik üretici enflasyonuyla ne yazık ki dünya şampiyonu yaptılar. Dünyada ortalama gıda enflasyonu yüzde 30’larda iken bizde ise yüzde 90’lara yükseldi. Bizler, biliyoruz ve inanıyoruz. Sorunları biz çözeriz, halkın refahını ve özgürlüğünü biz sağlarız. Çözüm CHP’ de” dedi. 
(E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. milletimiz uykulardayken 11 Mayıs 2022 Çarşamba 12:45:28

    Verilmiş sadakaları mı varmış nedir bu dış güçlerin her niyazları kabul oldu; tarım bitsin köyler terkedilsin dilediler oldu üretim dursun tüketim toplumu olun oldu herşeyinizi satılığa çıkarın oldu göçmenistan ülkesi olun oldu keferelerin her duaları kabul buldu...