Gündoğdu kapı kapı geziyor

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, referanduma bir hafta kala Kırklareli merkez, ilçeler, köyler ve mahalleleri kapı kapı gezerek, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 02 Nisan 2017 tarihinde Kırklareli merkezde Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliklerine katılan CHP’li Vecdi Gündoğdu HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOKTUR diyerek duyarlılığını ifade etti. Çalışma ziyaretlerini 03 Nisan 2017 tarihinde Kaynarca, 04 Nisan 2017 tarihinde Vize İlçesi Düzova, Müsellim, Hasbuğa, Akıncılar, Çövenli ve Topçuköy köylerinde yoğun bir şekilde sürdürerek neden HAYIR denmesi gerektiğini anlatan CHP’li Vecdi Gündoğdu, O5 Nisan 2017 tarihinde CHP İl Başkanlığında bir değerlendirme toplantısı yaparak partililerle birlikte merkezde esnaf ve sanatkarları ziyaret etti, ardından da Lüleburgaz İlçesi Emirali köyü, Ahmetbey beldesi ve Evrensekiz beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 6 Nisan 2017 tarihinde merkez ilçede esnaf ziyaretlerini sürdürdü, ardından Lüleburgaz ilçesi Çeşmekolu, Hamitabat ve Kırıkköy köylerinde üreticiler ve çiftçilerle buluştu.
7 Nisan 2017 tarihinde Vize İlçesi Küçükyayla, Kömürköy, Develi, Çavuşköy, Pazarlı, Sofular, Evrencik ve Sergen köylerinde referandum çalışmalarını sürdüren CHP’li Vecdi Gündoğdu, 8 Nisan 2017 tarihinde önceki dönem CHP Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile birlikte çalışmalarını sürdürdü.
8 Nisan 2017 tarihinde Sayın Deniz Baykal'ın Kırklareli’nde yaptığı mitingden sonra Lüleburgaz İlçesi Büyükkarıştıran beldesini ziyaret eden CHP’li Vecdi Gündoğdu, 09 Nisan 2017 tarihinde Babaeski İlçesi Nacak, Karabayır, Erikleryurdu, Yeniköy ve Taşağıl köylerinde vatandaşlara Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı olan Cumhuriyet rejimini korumak ve geliştirmek için HAYIR denmesi gerektiğini gerekçeleriyle anlattı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol