Gündoğdu halkla birlikte

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli’nde çalışma ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda CHP’li Gündoğdu, çalışma ziyaretlerine ve halkla buluşmalarına hafta sonu yoğun bir şekilde devam etti.
30 Mart tarihinde Ankara’daki çalışmalarının ardından Kırklareli’ne dönen Vecdi Gündoğdu, ayağının tozuyla esnaf ziyaretleri yaptı. Gündoğdu daha sonra Eriklice köyünde üreticilerle birlikte oldu.
CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 31 Mart tarihinde S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifinin, Alpullu Şeker Fabrikasında düzenlediği basın toplantısına katılarak pancar üreticilerinin ve fabrika çalışanlarının sorunlarına ortak oldu, şeker fabrikalarının kapatılmaması için her platformda mücadelenin devam edeceğini ifade etti.
Üreticilerin, çalışanların ve vatandaşlarımızın hep birlik olduğunda hükümetin şeker fabrikalarını kapatmaya gücünün yetmeyeceğini söyleyen CHP’li Gündoğdu, ŞEKER VATANDIR VATAN SATILAMAZ diyerek kararlılığını ifade etti. Vecdi Gündoğdu, 1 Nisan tarihinde Kırklareli Ticaret Borsası seçimlerine katılarak, yeni seçilecek kurullara yeni görevlerinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Ardından, Vize Küçükyayla Tarımsal Kalkınma Kooperatifi açılış törenini gerçekleştiren Gündoğdu, üreticilerimizle birlikte oldu, sorunları dinledi, çözüm yollarını anlattı. TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu 2 Nisan tarihinde ise çalışma ziyaretlerine Babaeski ve Lüleburgaz’da devam etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol