Gündoğdu; “Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, partisinin Cumhurbaşkanı adayını açıklamasıyla birlikte bir “Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun” mesajı paylaştı. 

Gündoğdu mesajında; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirdiğimiz CHP Grup Genel kurulunda yaptığımız oylamada Sayın Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayımız olarak seçilmiştir. Hak, hukuk, adalet mücadelemiz hep birlikte, el ele dayanışma içerisinde halkın iktidarını kurana kadar devam edecektir. Yolumuz açık geleceğimiz aydınlık olsun” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen Büyük Buluşma’da, CHP cumhurbaşkanı adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğunu açıkladı.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: “Güzel günler göreceğiz ve motorları maviliklere süreceğiz. 25 Haziran’da Allah’ın izniyle bunu yapacağız.
Ne dedik? Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Bunları kim yapacak? Öğretmenler yapacak. Öğretmen nedir? Toplumun aydınıdır öğretmen. Elinde meşaleyle toplumu aydınlatan kişidir öğretmen. Öğretmen baş tacı ettiğimiz kişidir öğretmen. Öğretmen toplumu aydınlatan bilge bir kişidir öğretmen.
Ve bu sorunları çözme konusunda bir öğretmen, kararlı, inançlı, enerjik çabasını harcamak istiyor. Ve eski bir öğretmen, yeni bir politikacı Sayın Muharrem İnce bizim adayımızdır.”
İnce ise konuşmasında şunları kaydetti; “24 Haziran’da Allah’ın izni, milletin isteğiyle Cumhurbaşkanı olacağım. Sadece Cumhuriyet Halk Partililerin değil, sadece bu salonda bulunanların değil, 80 milyonun, herkesin, AK Partililerin, MHP’lilerin, HDP’lilerin, Saadet Partililerin, herkesin Milliyetçi Hareket Partililerin, sağcıların, solcuların, Kürtlerin, Türklerin, Alevilerin, Sünnilerin herkesin Cumhurbaşkanı olmak için. Onun için 15 yaşında 79 ara seçimlerinde sokaklara afiş asmaya çıkmış ve 39 yıl Cumhuriyet Halk Partisinin rozetini taşımış birisi olarak ben tarafsız bir Cumhurbaşkanı olacağım ve rozetimi size emanet ediyorum.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol