Gündoğdu; "Umudun Türkiyesi için geliyoruz"

Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimlere 48 satten az bir süre kala, siyasi partiler de seçim çalışmalarında son aşamaya ulaştı. Bu kapsamda CHP Kırklareli Milletvekili adayı Vecdi Gündoğdu seçim çalışmalarına Vize İlçesinde, Vize’nin Beldeleri, köyleri ve Kırklareli Merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam etti.

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu, 20 Haziran tarihinde seçim çalışmalarına Vize İlçesinde, Vize’nin Beldeleri, köyleri ve Kırklareli Merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam etti.
Vize İlçesi Çakıllı Beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “ Ülkemizi tarımda ithalatçı olmaktan çıkarıp, ihracatçı haline getireceğiz. GSYH’nin % 1’i kadar vereceğimiz tarım desteklerini iki katına çıkaracağız.” Dedi.
Kıyıköy Beldesine yaptığı ziyaret sonrası Hamidiyeköy, Kışlacık, Kızılağaç ve Kömürköy’de üreticilerle birlikte olan Vecdi Gündoğdu, “Tarımsal üretimde kullanılan tohum, gübre ve tarım ilacı gibi girdilerin vergilerini düşürerek, maliyetleri aşağıya çekeceğiz. Çiftçilerimizin tarımsal kredi borçlarının faizlerinin tamamını sileceğiz” açıklamasında bulundu.
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Vize ilçesindeki çalışmalarının ardından Kırklareli Merkezde akşam saatlerinde gerçekleştirdikleri ve coşkulu bir kalabalığın eşlik ettiği araç konvoyu ile merkez mahallerde çalışmalarına devam etti.
 Kırklareli Merkez Karahıdır Mahallesini ziyaret ederek coşkulu bir topluluğa hitap eden CHP’li Gündoğdu, halkımız artık bu düzen bitsin, değişsin, Cumhuriyet Halk Partisi iktidar, Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olsun istiyor diyerek açıklamalarına şöyle devam etti.
“CHP iktidarında; rekabet gücünü artırmak isteyen esnaf ve sanatkârların, bölgesel kooperatifler yoluyla bir araya gelmelerinin önünü açacağız. Kooperatiflerin yasal ve teknik altyapısını, üretimi ve yeni işletme ekosistemini destekleyecek şekilde düzenleyeceğiz. Kooperatif birlik ve merkez birliklerinin uyumlu çalışabilecekleri bir modeli hayata geçireceğiz.”
Parasız, nitelikli, eşit eğitim imkânı sağlayacaklarını ifade eden CHP’li Gündoğdu, "Artık öğrencilerimiz ve aileleri geleceğe umut taşıyacak, hayalleri ve hedefleri olacaktır" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol