Gündoğdu; “Millet artık inanmıyor”

İlimizde çalışma ziyaretlerini sürdüren CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, son olarak Pınarhisar ve Vize’de ziyaretlerine devam etti. Buralarda esnafla görüşen Gündoğdu, “Millet artık yalanlara, makyajlı rakamlara inanmıyor” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor. Çalışma ziyaretlerinin ikinci haftasında Pınarhisar ve Vize ilçelerimizde temaslarda bulunan Gündoğdu, Pınarhisar’da esnafı ziyaret edereksorunlarını dinledi. “Esnaf iş yapamadığından, çalışanlar ise aldığı ücretin yetersiz olduğundan şikâyet etmektedir” diyen Gündoğdu, “İki günlük Pınarhisar çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Vize ilçemize geçerek CHP Vize İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldık. Danışma Kurulu toplantımızda örgüt yöneticilerimizle ilçemizin ve vatandaşlarımızın sorunları ve çözüm önerilerimizi değerlendirdik” diye konuştu.
Saha çalışmalarında AKParti ve MHP’nin artık vatandaştan ve onların sorunlarından tamamen uzakta ve bir haber olduğunu gözlemlediklerini söyleyen Gündoğdu, sözlerini şöyle sürdürdü;
“AKP’li bakanlar ‘Temmuzda ekonomi uçacak’ derken Temmuz’da gördük ki ekonomi uçmadı ama fiyatlar uçtu… Vatandaşın hayat pahalılığı, TÜİK’in makyajlı verileriyle bile, dünya rekorları kırdı. En üst sıralara yerleştik enflasyonda.
Dünyanın en yüksek 7. faizini verecekler, dünyanın en yüksek enflasyonlarından birine bu milleti mahkûm edecekler, dünyada parasını en hızlı pul ederken ekonomiyi iyi yönetiyoruz diye milleti kandıracaklar sonrada yerli ve milli hükümetolmakla övünecekler.
Artık milletin aklıyla dalga geçenlerden millet hesap soracağı günü bekliyor. Millet artık yalanlara, makyajlı rakamlara inanmıyor.
Ülkemiz bir yandan orman yangınlarıyla, diğer yanda kontrolsüz göç dalgasıyla sarsılırken, bir başka sinsi düşman, Kovid-19 salgını, toplumsal sağlığımızı tehdit etmeye devam ediyor.
Vaka sayılarında yeniden dünyada ilk 10 ülke arasına girdik. Günlük vaka sayılarında Mayıs başına, günlük vefat sayılarında Haziran başına döndük… Ne yazık ki günlük vefat sayılarımız 100’ün üzerine çıktı.Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın.Umudun ve çözümün adresi CHP’dir.” (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. dost düşman belirlendi 13 Ağustos 2021 Cuma 20:03:56

    Ülkeyi her bakımdan enkaz edenler enkazları başında onları o hâle getirenleri bekleyen halkı esnafı ziyaret edemezler fakat halkın esnafın dostça kabul ettikleri ise büyük felaketten kurtuluşu umut ettikleridirler.