Gündoğdu, Kırklareli- Edirne Yolu'nu sordu

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na Kırklareli-Edirne Bölünmüş Yolu Projesi'nin ne zaman bitirileceğini sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na yazılı olarak cevaplandırması istemiyle Kırklareli-Edirne Bölünmüş Yolu'nu sordu.


Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na yazılı olarak cevaplandırması istemiyle Kırklareli-Edirne Bölünmüş Yolu'nu sordu. Vecdi Gündodğu soru önergesinde şu ifadelere yer verdi: "Kentlerin gelişmişlik düzeyinin bir göstergesi de ulaşım imkânlarının hızlı, kaliteli ve güvenli olmasıdır. Kırklareli İlimizi komşu illerimize bağlayan yollarının yetersizliği ve standart dışı imalatlar, yağmurlar sonrası ortaya çıkan çukur ve yol bozuklukları vatandaşlarımızın can güvenliğini tehdit etmeye başlamıştır. Ayrıca, bozuk ve standart dışı yollar araçlarda ciddi hasarların meydana gelmesine, ekonomik kayıplar yaşanmasına neden olmaktadır. Kırklareli ve Edirne halkının en önemli ulaşım güzergahlarından birisi olan ve 2013 yılında projesi başlayan, 2016 yılında ihalesi yapılan Kırklareli-Edirne Bölünmüş Yolu 7 yıldır hala tam olarak bitirilememiştir. Bu doğrultuda Kırklareli-Edirne Bölünmüş Yolu tam olarak ne zaman bitirilecek ve güvenli bir şekilde hizmete açılacaktır?" 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol