Gündoğdu; “HAYIR’lı toplantılarımıza devam ediyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Babaeski İlçe Teşkilatının her Perşembe gerçekleştirdiği toplantıların dünkü konusunda referandum vardı. Anayasa değişikliğine gitmeye hazırlanan Türkiye’de referandumu değerlendiren parti teşkilatı “hayır” oyunun getirilerine değindi.
CHP Kırklareli Babaeski İlçe yönetiminin düzenli olarak her Perşembe gerçekleştirdiği dayanışma toplantıları geçtiğimiz gün saat 12.30’da parti binasında düzenlendi. Toplantının gündeminde, Nisan ayında olması planlanan referandum vardı. 
Türkiye’nin yaklaştığı dönüm noktasına ilişkin “hayır” oyu verilirse ne gibi getirileri olacağına değinen CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, tüm ilçelerde, köylerde toplantıların süreceğini belirtti. Gündoğdu CHP Babaeski İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmasında; “Arkadaşlar önce kusura bakmayın saat yarım gibi dedik ama geç kaldık esnaf bir arkadaşımızın bir açılışı vardı. Ülkede garip şeyler oluyor az önce İl başkanımın konuşmasına kulak misafiri oldum, Geçtiğimiz gün Yozgat valisinin çıkıp ben evet diyeceğim demesi yine bir yerde yüksek seçim kuruluna bağlı olan bir başkanının kalkıp genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili söyledikleri ve evet diyeceğini ima etmesi daha sonra bunun kendi sosyal medyasından 12 yaşındaki kuzeni tarafından paylaşıldığını söylemesi oldukça ilginç. Maalesef böyle şekilde gidiyoruz. Referandum için ünlüleri kullanmaya başladılar. Valileri kullanmaya başladılar ve yine seçim kurulundaki görevlileri kullanmaya başladılar. Referandum günü ya 9 Nisan ya 16 Nisan iki takvimin üzerinde durulduğu gözüküyor. Bizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak elimizden geleni yapacağız Hayır çıkacağına inanıyoruz” dedi. Toplantıların ilçelerde, beldelerde ve köylerde devam edeceğine vurgu yapan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, ülkeyi kimseye teslim etmeyeceğiz vurgusunu yaptı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Elbette her parti kendi kampanyasını yürütecek. Ama karar milletin olacak. Umarım bu defa karara saygılı tepkiler verir herkes.

  2. Sayın vekil siz evela il genel meclisinde birbiriyle kapışan üyelerinizi bir uyarın. Kendileriyle bile anlaşamayanlar güzel bir tablo oluşturmuyorlar. Bu da parti algısına yansıyor malesef.

  3. bir de hizmetli toplantı hizmet için toplantı yapsalar 2 chp li vekil gitse kırklareli belediyesine sorsa siz ne iş yapıyorsunuz diye halkın hangi sorununa çözüm oldun diye sular neden çamur yollar neden çukur diye sordular mı soramazlar varsa yoksa boş muhabbet biz artık kırklareli chp den adam gibi özeleştiri bekliyoruz yanlış yoldalar sürekli ATATÜRK ü kullanarak siyaset olmaz kırklareli yi bitirdi bu chp siyaseti