Gündoğdu; "Çokça üreteceğiz, hakça paylaşacağız"

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu, 18 -19 Haziran tarihlerinde seçim çalışmalarına Kırklareli Merkezde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam etti. Kocahadır Mahallesinde Roman vatandaşları ile birlikte olduktan sonra Kırklareli Merkezde; Kasaplar Arası, Cumhuriyet Caddesi, Karakaşbey Sokak ve 100.Yıl Caddesinde esnaf ziyaretleri yapan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında CHP’nin ağırlıklı olarak temsil edildiği bir mecliste; hak hukuk adalet ve barış içinde özgür bir şekilde yaşayacağız. Ötekileştirme, ayrıştırma olmayacaktır" dedi.
Merkez esnaf ziyaretleri sonrası akşam saatlerinde CHP seçim bürosunda toplanan çok sayıda partili ile birlikte çalışmalarını Karaca İbrahim ve Akalar Mahallesinde devam eden CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu “Türkiye’nin dış borç stoku 450 milyar doları aşmıştır. Özel firmaların birikmiş döviz borçları ve yüksek cari açık nedeniyle döviz kurları sürekli artarken, ülkemiz yüksek faiz ve yüksek kurdan oluşan karanlık bir döngünün içine çekilmektedir” dedi.
Türkiye’de bugün 16 milyon insanımız yoksul, 6 milyon insanımız işsiz, milyonlarca emekçinin ise açlık sınırının altında asgari ücretle yaşamlarını sürdürmek zorunda bırakıldığını belirten CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Millet artık yeter diyor, millet artık TAMAM diyor” şeklinde sözlerini sürdürdü.
CHP Kırklareli Milletvekili
Vecdi Gündoğdu iktidar vaatlerini şöyle sıraladı:
 "1 Ocak 2019’da net asgari ücreti 2.200 TL yapacağız.  Asgari ücretten gelir vergisi almayacağız. Asgari ücrete yılda bir defa değil, altı ayda bir (Ocak - Temmuz) zam yapacağız. Asgari ücret artışını enflasyon ve refah artışı payını dikkate alarak altı ayda bir belirleyeceğiz. Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye vereceğiz."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol